Slavičín nedal ve Valašském Meziříčí dvě penalty a veze jenom bod

/Val. Meziříčí/ Fotbalisté FC TVD Slavičín byli opět velmi blízko tříbodového zisku. Hostující tým nedokázal hned dvakrát proměnit výhodu pokutového kopu a odjíždí jenom s jedním bodem.

0:0 (0:0)

FC TVD Slavičín
Branky: 
Sestava: Vypušťák – Salajka, Škubník, Goňa, Školník, Šebák, Juřica, Staněk, Vašulka, Žůrek, Fojtů
Střídali: Vincour, Zvoníček
Valašské Meziříčí, 14.5. 2022

Hráči FC TVD Slavičín cestovali ke svému dalšímu duelu do Valašského Meziříčí. Začátek utkání patřil domácímu týmu, který si vytvořil mírnou převahu, ze které pramenila branková příležitost Smilka. Postupem času se hra srovnala a Slavičané také několikrát zahrozili. Do půle branka nepadla. Vyrovnaná partie se hrála i ve druhém dějství. Velkou šanci ke skórování měl v 62. minutě Goňa, ale penaltu mu domácí gólman lapil. Podobně si vedl  v nastaveném času Juřica a tak hosté odjíždějí pouze s jedním bodem.

 

 

 

 

 

 

Hodnocení utkání trenéra FC TVD Petra Slončíka ve Zlínském deníku:

 

„To je neskutečné, letos jsme zahodili odhadem minimálně šest penalt. Nechápu,“ kroutí hlavou trenér Slavičína Petr Slončík. „Vše je o hlavě, nepohodě a problémům se sestavou. Klukům chybí klid a rozvaha,“ vysvětluje si bývalý zkušený fotbalista.
Při prvním pokusu po hodině hry zklamal Goňa, v nastavení pak dokonal zmar Slavičína Juřica. „Neskutečná deka. Už si snad budu muset obnovit registraci, klukům to ukázat, nebo spíše budeme muset tuto herní dovednost ještě více pilovat na trénincích,“ pousmál se trpce.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal-divize/fotbaliste-slavicina-v-derby-zahodili-dve-penalty-kolik-celkem-v-sezone-20220515.html