Starší přípravka FC TVD Slavičín brala na turnaji ve Starém Městě 2. místo

/Staré Město/ Na turnaji startovalo osm týmů. V základní skupině dokázali Slavičané remizovat se Slováckem. Ve finále ale na stejného soupeře už nestačili. Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Patrik Fojtů.

 

V sobotu  7. května 2022 se starší přípravka FC TVD Slavičín zúčastnila turnaje ve Starém Městě. Na Slovácku startovalo celkem osm týmů ve dvou základních skupinách. V základní skupině jsme nejdříve porazili domácí Jiskru  Staré Město „B“ 6:1, poté Kyjov 3:1 a v souboji o 1. místo ve skupině jsme remizovali se Slováckem 3:3, kdy jsem je zaskočili aktivním úvodem a dvěma rychlými góly. Hráči Slovácka pak srovnali, ale my jim dali branku na 3:2. I přes další šance jsme další trefu nepřidali a nakonec soupeř vyrovnal na konečných 3:3. Na celkové skóre jsme ve skupině skončili na 2. místě, se stejným bodovým ziskem, jako favorizované 1. FC Slovácko.

 

Ve čtvrtfinále jsme porazili Mařatice hokejovým výsledkem 5:3. V semifinále jsme si celkem lehce poradili s pořádajícím týmem Staré Město „A“ 5:1. Ve finále jsme si zopakovali souboj se Slováckem. Tentokrát mělo utkání zcela jiný průběh. Soupeř na nás nastoupil ve vysokém tempu a na což jsme nedokázali zareagovat. Nakonec nás porazili borci ze Slovácka 7:1, kdy nám v závěru už docházely síly. I tak ale je to skvělý výsledek a velmi úspěšný turnaj, což podtrhl cenou pro nejlepšího brankáře turnaje náš Patrik Fojtů.

 

Naši střelci:

Überall Ol. 7

Pilka 5

Überall Os 3

Ryšková a Ptáček 2

Remeš, Mičík, Liška, Fojtů po 1

 

 

Sestava FC TVD Slavičín: Fojtů Patrik, Řihák Matyáš – Ptáček Adam, Liška Adam, Dorničák Jakub, Überall Oskar, Überall Oliver, Pilka Tomáš, Ryšková Zuzka, Mičík Mira, Remeš Filip, Hamalčík Aleš

Trenéři: Überall  Roman a Majc Dalibor