Rezerva FC TVD Slavičín si přivezla z Krhové krutou prohru

 

/Krhová/ Béčko odjelo k poslednímu týmu tabulky v improvizované sestavě. Domácí tým rozhodl o své výhře již do půle. Ve druhém dějství obdrželi Slavičané dalších pět branek.

8:0 (3:0)

FC TVD Slavičín
Branky: 
Sestava: Kučera – Dobiáš, Zvoníček, Titov,  Častulík, Bartoš, Blažek, Marek D, Havlín, Fojtů, Miklas
Střídali:  Šefčík

V sobotu 7. května se B mužstvo představilo na půdě posledního celku tabulky z Krhové. Ten otevíral nové kabiny a byl na domácí utkání, které zde odehrál po velmi dlouhé době, hodně natěšený. Rezerva odjela do Krhové v hodně okleštěné sestavě a na lavičce náhradníků byl jediný hráč. Domácí tým již do půle nastřílel tři branky. Ve druhém poločasu si domácí otevřeli střelnici a vstřelili dalších pět branek. Rezerva tak nakonec odjela s debaklem. V příštím kole hostí B mužstvo jednoho z aspirantů postupu – tým z Lidečka.

 

Trenér FC TVD Slavičín Jiří Váňa:

Jiří Váňa, trenér Slavičína B: „Další soutěžní utkání jsme sehráli na hřišti v Krhové. Od samého počátku jsme předváděli velmi ustrašený výkon a domácí pohodlně a jednoduše trestali naše naprosto „školácké“ chyby. Za stavu 1:0 jsme sice měli velkou šanci na vyrovnání, ale Fojtů v samostatném úniku nepřekonal brankáře domácích. Do poločasu to ještě nevypadalo z našeho pohledu tak tragicky, ale po několika drobných i větších zranění jsme do druhé půle vstupovali již zcela zdecimovaní a šance na úspěch se úplně vytratila. Několik hráčů dohrávalo zápas jen se sebezapřením a tak jsme nakonec odjížděli s pořádným „rancem na zádech“. Výsledek je pro nás krutý, ale domácí nám uštědřili těžkou lekci s produktivity a naprosto zaslouženě vyhráli, i když takové množství branek je nepřijatelné i za takovéto situace.“