Rezerva FC TVD Slavičín si přivezla z Dolní Bečvy porážku

 

/Dolní Bečva/ Béčko odjelo k vedoucímu týmu tabulky v improvizované sestavě. Střelecky se prosadil již v úvodu Salajka. V brance podal výborný výkon obojživelník Havlín.

4:1 (2:1)

FC TVD Slavičín
Branky: Salajka
Sestava: Havlín – Dobiáš, Ondruš, Zámečník, Salajka, Bor, Zvoníček, Titov, Janků, Švach M., Fojtík
Střídali: Váňa

V neděli 24. dubna se B mužstvo představilo na půdě vedoucího celku z Dolní Bečvy. Pro nemoc chybělo několik hráčů. Přesto byl souboj u lídra tabulky dlouho vyrovnaný. Tým podržel několika výbornými zákroky brankář Havlín. V sestavě se ve druhé půli objevil i trenér Jiří Váňa. Rezerva nakonec prohrála o tři branky. V příštím kole hostí rezerva v dobré formě hrající tým z Choryně.

 

Trenér FC TVD Slavičín Jiří Váňa:

V dalším mistrovském utkání 1.B třídy jsme zajížděli k vedoucímu týmu tabulky do Dolní Bečvy. Hrálo se slušně upraveném trávníku za aprílového počasí. Domácí jsme zaskočili hned v úvodu utkání, když po úniku naservíroval přesnou přihrávku aktivní Alois Fojtík dobře postavenému Martinu Salajkovi, který střelou k tyči otevřel skóre utkání a poslal nás do vedení 0 – 1. Zaskočení domácí začali trochu zmatkovat a po skrumáži mohl zvýšit naše vedení Petr Janků, ale nebyl důrazný a domácí obránci se štěstím vytlačili míč mimo branku na rohový kop. Domácí hráli převážně na „nákopy dopředu“ a využívali standartních situací. Vyrovnání přišlo po rohovém kopu a vedoucí branku okamžitě po autovém vhazování vstřelil s otočky krásnou střelou domácí útočník a upravil tak poločasový výsledek na 2 – 1.

 

 

 

Do druhé půle jsme vstoupili s odhodláním porvat se o body a mohlo být vše zajímavější, ale necitlivým odpískáním faulu na našeho útočníka a neponecháním výhody byla rozhodčím zastavena jasná šance, když se nikým neatakován dostal před domácího brankáře Fojtík. Kombinovali jsme a snažili se, ale domácí z úniku zvýšili na 3 – 1 a my jsme rezignovali a v samotném závěru ještě obdrželi jednu branku. Výsledek 4 – 1 je pro nás trochu trpký, ale nutno podotknout, že skvělý Havlín v naší brance zabránil několika nebezpečným situacím a domácí tak zvítězili zaslouženě.