Benjamínci FC TVD Slavičín v konkurenci deseti týmů brali v Bojkovicích 3. místo

/Bojkovice/ Benjamínci FC TVD Slavičín startovali na turnaji v Bojkovicích. V silné konkurenci obsadili třetí místo a dokázali porazit i FC Fastav Zlín.

 

Téměř dvě stě branek padlo na sobotním halovém turnaji fotbalových školiček v Bojkovicích, kde se představily naděje z celého Zlínského kraje. Turnaje se kromě domácích hráčů a hráček zúčastnily také týmy Fastavu Zlín, FK Luhačovice, SK Bylnice, ČSK Uherský Brod, Spartak Hluk, FK Louky, FC Vsetín, FK Javorina a FC TVD Slavičín. Naše fotbalové naděje opět nezklamali a v silné konkurenci obsadili skvělé třetí místo, když dokázali porazit i FC Fastav Zlín.

 

„Nejmenší fotbalové naděje si vyzkoušely první krůčky v dresu a proti opravdovým soupeřům na velké branky. Děti ve věku šesti a sedmi let už mnohdy předváděly parádní fotbalové kousky,“ říká hlavní trenér přípravek a benjamínků pořádající Slovácké Viktorie Bojkovice Lubomír Valter.

Organizátoři výsledky v dané kategorii neřešili. „Systém hry každý s každým přinesl skvělou podívanou, plnou dětské radosti a vstřelených gólů. Celkově jich ve 45 mini zápasech padlo 193,“ hlásí Valter.

„Všichni byli vítězové, všechny děti hřála při vyhlášení zlatá placka na krku a to byla pro děti mimo drobné sladkosti největší odměna za předvedené výkony,“ dodal.

 

Výsledky FC TVD Slavičín:

1. zápas: FC TVD – Bojkovice 1:5, gól Kozubík Jakub
2. zápas: FC TVD – Uh. Brod 2:1, góly Jakub Kozubík, Adam Chmela,ml.
3. zápas: FC TVD – Louky 2:0, góly, 2x Adam Chmela,ml.
4. zápas: FC TVD – Bylnice 3:0, góly 2x Jakub Kozubík, Adam Chmela, ml.
5. zápas: FC TVD – Vsetín 1:5, gól Adam Chmela,ml.
6. zápas: FC TVD – Javořina 2:1, góly Kristian Kováč, Málek Adam
7. zápas: FC TVD – Zlín 5:1, góly 1x Adam Chmela,ml., 2x Urbaník Jan, 2x Kozubík Jakub
8. zápas: FC TVD – Hluk 4:4, góly 3x Adam Chmela,ml., 1x Urbaník Jan
9. zápas: FC TVD – Luhačovice 2:3, góly 2x Adam Chmela

 

 

Zdroj: https://slovacky.denik.cz/fotbal-kraj/bojkovickou-halu-zaplnily-fotbalove-skolicky-na-benjamin-cupu-padlo-193-branek-2.html