Dorostenci doplatili v duelu s muži z Rokytnice na mizernou koncovku

/Slavičín/ Dorostenci odehráli další přípravné utkání na hrádecké umělce. V souboji s muži z Rokytnice se jim nedařilo v zakončení a branku se jim vstřelit nepodařilo.

FC TVD Slavičín

 

 

Neděle 20.3. 2022 – UT Slavičín-Hrádek

FC TVD Slavičín vs TJ Sokol Rokytnice 0:5 (0:3)

Slavičínští dorostenci tentokrát poměřili síly na hrádecké umělé trávě s muži z nedaleké Rokytnice, kteří působí ve III. třídě zlínského okresu. Hosté vystužili sestavu o divizního fotbalistu FC TVD Martina Goňu a hráče B mužstva Sašu Titova. První půle vyzněla střelecky lépe pro hostující tým, když v poli byla hra poměrně vyrovnaná. Domácí si několikrát vylámali zuby na hostujícím brankáři Krupíkovi.

 

Druhý poločas přinesl podobný obrázek, dorostencům nelze upřít snahu, ale v zakončení byli tentokrát bezradní. Zkušenější hosté trestali každou chybu domácích a nakonec si odvezli pětibrankovou výhru. Utkání řídil bývalý ligový rozhodčí Vladimír Goňa ze Zlína. V sobotu 26. března již čeká dorostence FC TVD Slavičín první mistrovské utkání, když od 10.00 hodin přivítají na hrádecké umělce celek z Rožnova pod Radhoštěm.

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Charváta:

Z naší strany byla poměrně solidní hra v poli. Ale katastrofální byla koncovka a o výsledku rozhodly naše hrubé individuální chyby. Tak nějak by se dala jednoduše charakterizovat naše nedělní generálka. Měli jsme kvalitní rozehrávku, dobrou organizaci hry i její výstavbu. Opakovaně jsme však selhávali i v těch nejvyloženějších šancích a většinu obdržených branek, jsme soupeři doslova darovali našimi hrubými chybami, zejména krajních obránců.