Rezerva FC TVD Slavičín nestačila na tým z Valašské Polanky

 

/Slavičín/ Rezervní tým v první půli tahal v duelu s účastníkem Krajského přeboru za kratší konec. Ve druhé půli se dvakrát střelecky prosadil agilní Salajka. Hosté pak v klidu dokráčeli k vysokému vítězství.

FC TVD Slavičín

2:8 (0:5)

FC TVD Slavičín B vs TJ Sokol Valašská Polanka
Branky: Salajka 2
Sestava: Kuja – Dobiáš, Ondruš, Zámečník, Miklas, Janků, M. Švach, Titov, Zvoníček, Salajka, Blažek
Střídali: Havlín

V sobotu 19. března odehrála naše rezerva na umělé trávě v Hrádku poslední přípravné utkání. V generálce si pozvala třináctý tým Krajského přeboru z Valašské Polanky. Hosté pod vedením staronového trenéra Kučerňáka především v první půli dokazovali rozdíl dvou tříd mezi oběma soupeři. Náš B tým nastoupil posilněný o hráče divizního týmu Salajku a Zvoníčka, na kvalitního soupeře to však nestačilo. Polančané na hřišti v úvodním dějství dominovali a nasázeli domácím pět branek.

 

Druhá půle už byla vyrovnanější a ke slova se dostali i hráči rezervy. Salajka dvakrát pláchl hostující obraně a překonal brankáře Valašské Polanky. Domácí celek srovnal i hru v poli, doplatil však na zranění některých hráčů, kteří dohrávali se sebezapřením. Závěr utkání byl již v režii hostí a domácí tým několikrát skvělými zákroky podržel brankář Kuja. Hosté si tak s chutí zastříleli a dobře se naladili na první jarní mistrovské utkání se Slušovicemi. Naopak trenéru rezervy Jiřímu Váńovi přibylo několik dalších starostí před sobotním mistrovským utkáním s Prostřední Bečvou. Utkání řídil s přehledem slavičínský Petr Švach.