Dorostencům FC TVD se v Brumově nedařilo a utrpěli vysokou prohru

/Brumov-Bylnice/ Dorostenci odehráli další přípravné utkání, tentokrát na UT v Brumově. V omlazené sestavě se jim nedařilo, navíc jim chyběl brankář.

FC TVD Slavičín

 

 

Sobota 12.3. 2022 – UT Brumov – Bylnice

FC Brumov – FC TVD Slavičín  7:0 (4:0)

Slavičínští dorostenci v minulém týdnu odehráli dvě utkání, nejdříve proti slovenské Nemšové a pak proti Horním Moštěnicím. Tentokrát je prověřili dorostenci Brumova, kteří hrají stejnou soutěž – Krajský přebor. Slavičané postavili několik talentovaných fotbalistů, na zkušený celek domácích to ale nastačilo. Navíc odjeli hráči FC TVD bez svého brankáře. Výsledkem je tak krutá prohra, na kterou budou muset všichni rychle zapomenout.

 

Hodnocení trenéra FC TVD Slavičín Pavla Charváta:

Těžko se mi tento zápas hodnotí, protože jsme jej sehráli bez brankáře (musel chytat hráč z pole) a tak nevím, jak moc tento výsledek odpovídá dění na hřišti. Objektivně byl Brumov, živější, silovější, měl lepší kvalitu na míči a solidní organizací hry. My jsme se dostali do 4 – 6 vyložených šancí, které jsme ovšem neproměnili. Opět jsme do hry zapojili tři hráče ročníku 2007 (žáky). V dalším utkání nás prověří muži Rokytnice, hrající III. třídu.