Proti Halenkovu vítězně

/Slavičín/ Na poslední chybějící domácí zápas béčka jsme hostili Halenkov. Ve hře jsme byli podstatně lepší a to se ukázalo na hřišti i na výsledné tabuli. Podzimní část sezóny tak zakončujeme výhrou.

FC TVD Slavičín

6:1 (3:1)

Branky: 2x P. Švach, Fojtů, Zvoníček, Šmotek a vlastní
Sestava: Boráň, Salajka, Ondruš, M. Švach(C), Staněk, Blažek, Zvoníček, P. Švach, Miklas, Janků, Fojtů
Střídali: Bor, Šmotek, Vincour, Havlín
Slavičín, 6.11. 2021

Komentář trenéra

V posledním kole jsme v dohrávce hostili tým Halenkova. Od počátku utkání jsme diktovali tempo hry a hosté zahrozili jen z několika brejků a ze standartních situací, které však mladý Boráň v naší brance s přehledem zvládl až na jeden povedený útok.

Hned v úvodu jsme soupeře zatlačili do defenzívy a v 5. minutě se prosadil aktivní Fojtů, poté jsme měli několik brankových příležitostí, ale skóre se zvyšovalo až ve 27. minutě, když si s obranou hostí pohrál Petr Švach a zvýšil na 2 -0. O pět minut později hosté po přímočaré akci snížili na 2 – 1, ale náš tým pokračoval v ofenzívní hře a útok stíhal útok, ale brankově jsme se prosadili až v závěru poločasu, když prudký centr Staňka do pokutového území nešťastně posunul do brány hostující Šimčík. Ve druhé půli jsme prostřídali a ještě více zvýšili tempo, na což již hosté nenašli odpověď a tak skóre narůstalo a jen díky skvělému Maliňákovi v brance Halenkova a dvěma neuznaným brankám nebylo skóre vyšší. Brankově se prosadili postupně Petr Švach, Dan Zvoníček a Kamil Šmotek. Závěrečné skóre 6 – 1 vcelku odpovídá dění na hřišti, i když rozdíl mohl být ještě výraznější.

Všichni kluci podali výborný výkon a zaslouží si velkou pochvalu za předvedený výkon.

trenér Jiří Váňa