Béčko na domácím zápase remízovalo

/Slavičín/ Domácí předposlední zápas proti Poličné jsme rozehráli aktivně, zvládli jsme odrazit jejich akce i ohrozit soupeřovu bránu. Tento zápas se bohužel neobešel bez zranění, takže jsme museli vystřídat a tím změnit pozice. V druhém poločase jsme dali branku, avšak hosté dokázali srovnat, takže zápas skončil remízou.

FC TVD Slavičín

1:1 (0:0)

Branky: Staněk
Sestava: Kuja, Bor, Ondruš, Staněk, Šmotek, Blažek, Zvoníček, Miklas, Janků, Šoman, Fojtů
Střídali: Boráň, Šuráň, Hrabina
Slavičín, 31.10. 2021

Komentář trenéra

V předposledním podzimním utkání jsme hostili ambiciózní a sebevědomý tým Poličné. Od prvních minut se ukázalo, že se bude jednat o nesmlouvavý boj, jelikož naši mladíci si nenechali nic líbit a s vervou se pustili do kvalitního týmu a hned v úvodu jsme ukázali, že se s námi musí počítat. Hosté zahrozili v 6. minutě nebezpečně zahraným trestným kopem, ale po té jsme byli aktivnější my a několikrát nebezpečně ohrozili branku hostí, ale bez brankového efektu. Hosté byli nebezpeční až ve 22 minutě a poté nastal klid co se týče šancí, ale na hřišti to jiskřilo a ve 43. minutě hostující Kapusta „převálcoval“ našeho brankáře, který byl na nosítkách odnesen s otřesem mozku a četnými zhmožděninami do kabin a posléze odvezen na úrazovku. Navíc musel v poločase odjet z rodinných důvodů stoper Ondruš a tak dvojí střídání o poločase změnilo pozice i hru našeho týmu. Hosté vycítili šanci a začali být aktivnější, ale trochu tím pootevřeli do té doby semknutou obranu a toho využil Staněk, který unikl po centru Hrabiny a dal vedoucí branku. Hosté ještě více zvýšili tempo a my jsme naopak kontrovali protiútoky. Hostům se ale podařilo vstřelit vyrovnávací branku a my jsme již nenašli sílu na skórování.

Utkání bylo hodně tvrdé a bojovné a remíza je podle mne spravedlivá. Klukům bych chtěl poděkovat za nebojácný výkon proti kvalitnímu soupeři.

trenér Jiří Váňa