Prohra skupiny B v Jablůnce

/Jablůnka/ Poslední zápas venku bohužel nevyšel. V první půli jsme pěkně zahájili první brankou, jenže byla taky poslední. Domácí poté rychle otočili a my už bohužel nevyužili žádných šancí. Celkově hra se nám moc nedařila.

4:1 (1:1)

FC TVD Slavičín
Branky: Šoman
Sestava: Kučera, Ondruš, M. Švach (C), Šmotek, Zámečník, Staněk, Blažek, Zvoníček, Miklas, Janků, Šoman
Střídali: Šuráň, Bor, Častulík
Jablůnka, 23.10. 2021

Komentář trenéra

V posledním podzimním utkání na hostující půdě jsme zavítali do Jablůnky. Utkali se 2 týmy z klidného středu tabulky a dalo se očekávat zajímavé utkání. Náš tým vstoupil do zápasu skvěle a hned ve 2. minutě jsme se ujali vedení nejmladším hráčem na hřišti Michalem Šomanem, který unikl domácí obraně a otevřel skóre utkání na 0 – 1. To jsem netušil, že z naší strany to bude v podstatě vše. Domácí se postupně začali osmělovat, ale šance si vytvářeli pouze ze standartních situací, ale ve 27. minutě jsme domácím po hrubé chybě sami nabídli vyrovnání.

Do druhé půle se vstupovalo za vyrovnaného stavu 1 – 1 a naše vyhlídky se stále jevili dobře, ale my jsme naopak ztráceli půdu pod nohama a hráli velmi špatně. Domácí vycítili šanci a začali se více tlačit před naši bránu. Nejprve po sporném zákroku nařízený pokutový kop neproměnili, když se zaskvěl Kučera v naší bráně, ale v 58. minutě se prosadil střídající Fojt, který si pohrál s naší ztuhlou obranou a poslal domácí do vedení 2 – 1. Chtěli jsme zamíchat se sestavou a pokusit se o zvrat, ale povedeným trestným kopem a zaváháním brankáře domácí zvýšili na 3 – 1. Otevřeli jsme obranu a pustili se do útoku, ale domácí naše snahy srazili z brejku na 4 – 1 a přesto, že jsme si v závěru vytvořili ještě několik brankových příležitostí, tak naše snahy zůstaly neproměněny. Ztratili jsme všechny body a to po velmi slabém výkonu téměř celého týmu a tudíž v našich řadách panuje velké zklamání.

trenér Jiří Váňa