Z Kozlovic jsme dojeli bez bodu

/Kozlovice/ První poločas zápasu proti Kozlovicím jsme bohužel pustili první branku, která potvrdila větší bojovnost soupeře. I přes naše srovnání na 1:1 v druhém poločase a větší naději, jsme dojeli domů bez bodu.  

3:2 (1:0)

FC TVD Slavičín
Branky: Školník, Žůrek
Sestava: Vypušťák – Goňa, Škubník, Kocián (C), Jakubowicz – L.Šebák, M.Vincour, Salajka – Rožek, Žůrek, Juřica
Střídali: T. Švach, Školník, Staněk
Kozlovice, 17.10. 2021

Komentář trenéra

Tak, první poločas byl z obou stran hodně bojovný, hodně soubojů, hodně nakopávaných míčů. Soupeř byl o něco lepší v poslední třetině hřiště, měl hodně příležitostí, my jsme měli taky pár akcí, ale jim se podařilo dorazit balon a dát gól, takže nad námi vedli 1:0.

Druhý poločas jsme museli vystřídat Martina Vincoura ze zdravotních důvodů, tak jsme nasadili ne úplně stoprocentně zdravého Ondru Školníka. Nicméně Ondra tomu, myslím, přidal hodně fotbalu, takže ten druhý poločas se zdál rychlejší a fotbalovější a zaslouženě jsme vyrovnali. Poté jsme ale udělali další chybu a soupeř vedl 2:1. Pak se nám nepodařilo moc rozehrát a dali jsme vlastní branku. Samozřejmě jsme se snažili ještě dorovnat, podařilo se nám snížit o jeden gól, ale víc příležitostí jsme nevyužili. Škoda. Mohli jsme dovést aspoň ten bod ale bohužel. Nebyli jme tolik důslední jako soupeř, bylo to takové bojovné.

trenér Petr Slončík