Zápas proti Bzenci nám konečně dopřál tři body

 /Slavičín/ Domácí zápas proti Bzenci jsme odehráli opravdu dobře. Na začátku jsme se sice dlouho rozjížděli, dostali od soupeře branku, ale ve druhé půli jsme dokázali otočit a nakonec se dostat do vedení. Po dlouhé době tři body rozhodně bereme jako povzbuzení.

FC TVD Slavičín

3:2 (0:1)

Branky: Rožek, Jakubowicz, Šebák
Sestava: Kuja – Goňa, Škubník, Kocián, Jakubowicz – L. Šebák, M. Vincour, Školník – P. Švach (C), Rožek, Juřica
Střídali: Staněk
Slavičín, 10.10. 2021

Komentář trenéra

Víceméně jsme samozřejmě spokojeni s vítězstvím. I hra už byla lepší i když to pro nás nezačalo úplně slavně. Každopádně byli jsme víc na míči, drželi jsme balón, kombinovali, snažili se dostat do koncovky i když jsem měl o tom trošku jinou představu, ale bylo to těžké, protože soupeř dobře bránil i v tom terénu bylo náročné se tam dostat. Byli jsme lepším mužstvem, ale inkasovali jsme gól a museli jsme to dohánět.

Nicméně o poločasu jsme si řekli, že musíme zvýšit důraz, co se týče finální fáze, víc se tlačit do koncovky, víc jít za gólem. To se nám vrátilo, že jsme dali dva takové „ušmudlané“ góly, ale myslím, že zaslouženě jsme to otočili, pak jsme zvýšili na 3:1 a akorát závěr jsme si zbytečně zdramatizovali, kde jsme trošku zaspali a nechali jsme je snížit na 3:2, takže ten závěr mohl být klidnější, ale každopádně jsme rádi za výhru, už i ta hra byla o něco lepší a byly tam i kvalitní věci a bylo vidět, že i někteří hráči se dostávají do lepší kondice a vydrží 90 minut nějakým způsobem v tempu.

trenér Petr Slončík