Penaltové branky z obou stran

/Slavičín/ Béčko si odehrálo domácí zápas proti Krhové, kterou od začátku zvládali dobře držet na uzdě. Do vedení se soupeři v první polovině dostali jen díky pokutovému kopu, z kterého jsme i my v druhé polovině zabodovali a srovnali na výsledných 1:1.

FC TVD Slavičín

1:1 (0:1)

Branky: Zvoníček
Sestava: Kučera, Dobiáš, Ondruš, M. Švach (C), Šmotek, Titov, Staněk, Zvoníček, Blažek, Miklas, Fojtů
Střídali: Šoman, Janků, Havlín, Šuráň, Bor, Zámečník
Slavičín, 19.9. 2021

Komentář trenéra

Do domácího utkání jsme vstupovali s jasným úkolem a to naplno bodovat. Od prvních minut jsme soupeře převyšovali, ale obrana Krhové odolávala a byla dobře zabezpečená, přesto jsme několikrát nebezpečně ohrozili hostujícího brankáře. Hosté hrozili jen občasnými protiútoky, které však končili před naším pokutovým územím. Do 30. minuty jen jedenkrát vystřelili na naši bránu. Poté však „zaúřadoval“ hlavní rozhodčí, který k údivu všech diváků i hráčů včetně celé lavičky hostů odpískal pokutový kop pro Krhovou, jejichž hráči po průniku a „skokové variaci“ hostujícího Plesníka odcházeli na svoji polovinu a všechny zúčastněné překvapil verdikt rozhodčího, který ukázal na značku pokutového kopu. Hosté se ujali vedení a my jsme do poločasu nebyli schopni zklidnit emoce.

Po půli jsme hned srovnali skóre rovněž z pokutového kopu na 1 – 1 Danem Zvoníčkem. Po celý druhý poločas jsme se snažili o vyrovnání, ale hostující tým se zakopal před vlastní pokutové území a zdržoval všemi způsoby a my jsme nenašli recept, jak tuto valbu překonat. Utkání tak skončilo remízou 1 – 1, která je pro nás vzhledem k vývoji utkání velkou ztrátou. Naši mladíci se sice snažili, ale chyběl nápad a zkušenosti na vstřelení vítězné branky.

trenér Jiří Váňa