První zápas béčka proti Prostřední Bečvě dopadl neúspěšně

/Prostřední Bečva/ Přestože béčko v první polovině zápasu po puštěné brance srovnalo skóre na 1:1, přišlo dost chyb, které soupeři využili ve druhé polovině. Zápas skončil výhrou Prostřední Bečvy.

4:2 (1:1)

FC TVD Slavičín
Branky: 2xŠťastný
Sestava: Kuja, Dobiáš, Ondruš, Blažek, Zvoníček, M. Švach (C), Šmotek, Miklas, Zámečník, Šťastný, Fojtů
Střídali: Častulík, Janků, Bor, Šoman, Šenovský
Prostřední Bečva, 8.8. 2021

Komentář trenéra

K prvnímu podzimnímu utkání do Prostřední Bečvy jsme nejeli s velkými ambicemi, jelikož příprava v žádném případě nebyla kvalitní a přípravná utkání nám ukázala řadu nedostatků.

Hned v úvodu utkání z první akce domácích jsme obdrželi branku a chvilku se vzpamatovávali, ale postupně se hra vyrovnala a v závěru poločasu po rohu srovnal skóre hlavičkou Daniel Šťastný. Do druhé půle jsme opět nevstoupili dobře a domácí těžili z našich častých chyb a po jedné z nich se ujali vedení. Zmobilizovali jsme síly a po rychlém protiútoku jsme střelecky disponovaným Šťastným vyrovnali na 2 – 2, ale kupili jsme mnoho chyb a to soupeř potrestal a vstřelil vítěznou branku. V závěru utkání jsme více otevřeli hru a domácí tak mohli upravit na 4 – 2. Snažili jsme se hrát kombinační fotbal a to se nám místy i dařilo, ale domácí vyhráli zaslouženě, jelikož si vytvořili více šancí, které jsme jim umožnili především našimi chybami.

trenér Jiří Váňa