I ve druhém venkovním zápase po sobě byla rezerva stoprocentní

/Jablůnka/ Ve druhém utkání na půdě soupeře po sobě jsme chtěli získat alespoň nějaký bodík, ale narazili jsme na velezkušený tým s řadou hráčů, kteří hráli podstatně vyšší soutěže. I přesto jsme ale díky dvěma brankám ve druhé půli brali všechny body.

0:2 (0:0)

FC TVD Slavičín
Branky: Goňa, Titov
Sestava FC TVD Slavičín
Kuja – Blažek, Ondruš, Zámečník(ZL), Dobiáš – Šmotek, M. Švach, Titov, Fojtů, Bartoš – Goňa
Střídali: Staněk, Janků, L. Šebák

Zápasový komentář

Do soupeře jsme se přesto pustili s chutí, ale po 10 minutách naší dobré kombinační hry se začali stále více prosazovat domácí, kteří několikrát velmi nebezpečně ohrozili naši branku, ale opět vynikající Martin Kuja v naší brance vychytal naprosto všechny šance domácích. My jsme rovněž několikrát domácím „zatopili“, ale neměli jsme klid v zakončení. Do druhé půle se šlo tedy za nerozhodného stavu 0:0.

Domácí vstoupili do druhé půle o něco lépe a byli opět nebezpeční, ale vše jsme ustáli a po 15ti minutách začali přebírat iniciativu. Obraz hry se změnil po střídání, když nastoupil mladý dorostenec Staněk, který hned po 2 minutách na hřišti vyslal neuvěřitelnou „pumelici“, kterou jen s obtížemi vyrazil před sebe domácí brankář a dobíhající Goňa nekompromisně uklidil míč do brány a poslal nás tak do vedení 0:1. Domácím po té evidentně začali docházet síly a my naopak stupňovali tempo a když po samostatné akci Šebáka a jeho přesné přihrávce Titovi posledně jmenovaný zvýšil v 83. minutě na 0:2, bylo o výsledku utkání rozhodnuto.

Pozápasový komentář

,,Pár utkání po sobě se nám vydařilo a tak jsem měl obavy, o koncentraci hráčů na zápas. Kluci nehráli špatně, ale opět se nevyvarovali několika chyb, ale již po několikáté v sezóně nás podržel Martin Kuja v naší brance. Do druhé půle jsme udělali změny v rozestavení a navíc šťastně vystřídali. Moc si cením přístupu všech a hlavně disciplíny na hřišti, kterou kluci tentokrát dodrželi. Všem patří velký dík,“ zhodnotil zápas na půdě nováčka z Jablůnky trenér Jiří Váňa.