Rezerva porazila neoblíbenou Ratiboř

/Ratiboř/ V Ratiboři se nám tradičně zatím nikdy nedařilo a tak jsme jeli na utkání s cílem tuto „kletbu“ ukončit. Hrálo se za velmi větrného počasí na poměrně měkkém terénu, což našim lehkonohým hráčům vyhovovalo.

2:4 (0:0)

FC TVD Slavičín
Branky: 2xFojtů obě z pen., L. Šebák, Staněk
Sestava FC TVD Slavičín
Kuja – Blažek, Ondruš, Zámečník(ZL), Salajka – L. Šebák, Fojtů, M. Švach, Titov, Staněk – Šmotek
Střídali: Miklas, Častulík

Zápasový komentář

V první půli jsme se snažili hrát ze zajištěné obrany, ale přesto se soupeř několikrát dostal do nebezpečných situací a jen díky skvělému Kujovi v naší brance jsme odcházeli do šaten za stavu 0:0.

Do druhé půle jsme provedli drobné korektury v sestavě a hlavně začali hrát více kombinační fotbal, což se projevilo také na předvedené hře i skóre. V 56. minutě se po faulu na Staňka prosadil z trestného kopu z 20ti metrů výborně hrající Lukáš Šebák, který tím nastartoval naši skvělou čtvrthodinu. V 62. minutě se po skrumáži v pokutovém území dobře orientoval Staněk a zvýšil stav utkání na 0:2. Hned v 66. minutě podtrhl svůj velmi dobrý výkon proměněním pokutového kopu za faul na aktivního Švacha na 0:3 Jakub Fojtů, který si stejnou situaci zopakoval v 72. minutě po faulu na Šebáka a zvýšil tak na 0:4. Poté jsme prostřídali, polevili a domácím tak umožnili snížit v závěru stav utkání na 2:4.

Pozápasový komentář

,,Nebylo to jednoduché utkání a proto bych chtěl všem klukům moc poděkovat za předvedený výkon a především celkový přístup k utkání. Všechny body si zcela zaslouženě odvážíme domů a můžeme se připravit na dalšího soupeře,“ řekl trenér Jiří Váňa.

Fotogalerie