Rezerva v Prlově prohrála nejtěsnějším rozdílem

/Prlov/ V dalším mistrovském utkání jsme zajížděli do Prlova, který se nachází ve spodní polovině tabulky, věděli jsme o jejich způsobu hry a počítali i se spoustou osobních soubojů, které na malém hřišti budou zákonitě nastávat, ale tentokrát jsme zklamali a nesplnili úkoly, které jsme si dali.

1:0 (1:0)

FC TVD Slavičín
Sestava FC TVD Slavičín
Kuja – Blažek, Dobiáš, Zámečník(ZL), Bartoš – Fojtů, M. Švach, Titov, Šmotek, Staněk – Šťastný
Střídali: Častulík, Bařinka, Bor

Zápasový komentář

Hned od počátku zápasu bylo jasno, jak bude probíhat celé utkání. Domácí nakopávali dlouhé míče dopředu a tam se o ně urputně „poprali“ útočící hráči a těžili ze svého důrazu. Naše obrana však byla pozorná a Prlov do vyložených šancí nepouštěla. Z naší strany byla patrná snaha o kombinaci, ale velmi důrazní domácí hráči a malý prostor byli pro naše kluky velkou překážkou a tak jsme se jen velmi zřídka dostávali k ohrožení domácího brankáře. Ve 35. minutě po sérii drobných chyb v naší defenzívě prostrčil kolem našeho brankáře Novosad špičkou lehkou, ale tečovanou střelu a stanovil tak výsledek poločasu a tím i celého utkání na 1:0. Ve 40. minutě měl na kopačkách vyrovnání Častulík, když pohotově zakončoval dobrou přihrávku, ale tvrdá střela skončila na horní tyči domácí branky.

Ve druhé půli se již nehrál fotbal, jelikož domácí se „zakopali“ před vlastním pokutovým územím a jen odkopávali dlouhé míče dopředu, ale my jsme nebyli schopni prosadit se přes zkušenou obranu, a tak jsme všechny body nechali domácím.

Pozápasový komentář

,,Před utkáním jsem kluky doslova varoval před nepříjemnou hrou domácích a „podporou „ domácího prostředí, ale vše bylo marné. Za celé utkání jsme nenašli recept na překonání tvrdě hrající domácí zkušené obrany a tak odjíždíme z prázdnou. Mrzí mne zranění dvou našich hráčů, kteří museli odstoupit z důvodu zranění po zcela nevybíravých zákrocích domácích. Z našeho výkonu jsem tentokrát zklamaný asi podobně jako diváci, jelikož to, co se odehrávalo na hřišti, moc společného s fotbalem nemělo,“ řekl po zápase trenér Jiří Váňa.