Rezerva rozhodla o osudu utkání proti Poličné už v prvním poločase

/Slavičín/ V dalším mistrovském utkání jsme hostili tým Poličné, která standardně podává velmi dobré výkony v této soutěži. Náš tým však byl na tento zápas velmi dobře připraven a díky třem brankám v první půli rozhodl o osudu utkání v náš prospěch.

FC TVD Slavičín

3:0 (3:0)

Branky: 2xBartoš, Šťastný z pen.
Sestava FC TVD Slavičín
Vypušťák – Miklas, Ondruš, Zámečník(ZL), Blažek – Fojtů, M. Švach, Titov, Šťastný, Bartoš – Častulík
Střídali: Bařinka, Hrabina, Šoman

Zápasový komentář

Kluci hned od prvních minut soupeři nenechali žádný prostor na kombinaci a hodně vysoko je napadali. Hosté se snažili od počátku kombinovat, ale již v zárodku jsme všechny akce eliminovali. Jedinou kvalitní akci hostí přes pravé křídlo zhatilo ofsajdové postavení hostujícího útočníka. Ve 13. minutě se prezentoval perfektní trefou s trestného kopu Adam Bartoš, který hrál od počátku utkání s velkou chutí a dostal nás do vedení 1:0. V 17. minutě po velkém tlaku a zjevném faulu na Dana Šťastného sám poškozený proměnil pokutový kop a zvýšil na 2:0. Přes velké množství dalších šancí jsme zvýšili až ve 38. minutě, když po pěkné kombinaci zakončoval opět Bartoš a zvýšil stav utkání na 3:0.

Ve druhé půli jsme se snažili jen udržet výsledek a soupeř se pokusil o obrat, ale naše obrana byla konsolidovaná a podpořená kvalitním výkonem Vypušťáka v naší brance.

Pozápasový komentář

,,Na velmi kvalitně hrajícího soupeře jsme se tentokrát dobře připravili a kluci perfektně plnili dané úkoly a soupeře jsme naprosto zaskočili. Navíc jsme tentokrát byli konečně produktivní. Velký dík všem za kvalitní a odpovědný výkon,“ pochválil své svěřence trenér Jiří Váňa.