Dorostenci ani na čtvrtý pokus nevyhráli. Prohráli v Brumově


/Brumov/ Ani na počtvrté to nevyšlo. Dorostenci prohráli v derby proti Brumovu, když svými individuálními chybami darovali soupeři vedení. První poločas skončil jednoznačným vedení a ve druhém hráli domácí to, co potřebovali a uhájili bez větších problémů své vítězství.

4:1 (3:0)

FC TVD Slavičín
Branky: Kostka
Sestava FC TVD Slavičín
Svoboda – Bařinka, Hrabina, Máčalík, M. Janata – Kostka, Olexa, Šenovský, Staněk, Hamalčík – Šoman
Střídali: D. Janšta, Marek, Karlík, Boráň, Šefčík

Zápasový komentář

Do utkání proti Brumovu jsme vstoupili poměrně dobře, ale hned z první šance soupeře jsme inkasovali branku po chybě obránce. Potom se hra odehrávala ve středu hřiště. Ve 23. minutě jsme zahrávali útočný roh a z brejku nám domácí odskočili na rozdíl dvou branek. O pár minut později chyboval brankář a soupeř navýšil své vedení na 3:0.

Druhý poločas hrál Brumov to, co potřeboval a hrozil hlavně z brejků, kdy nás dvakrát podržel brankář Svoboda. V 68. minutě snížil po samostatném úniku z vlastní poloviny Kostka na 3:1. Bohužel po snížení jsme inkasovali z rohového kopu na konečných 4:1.

Pozápasový komentář

,,Utkání v Brumově se mi hodnotí těžce. Zápas jsme si prohráli hlavně sami, svými individuálními chybami. Je potřeba, aby kluci na sebe během zápasu více mluvili a věřili si. Nicméně i zde musím najít pozitivum. Máme velmi mladý tým, kdy je v kádru hned 8 kluků ročníku 2005 a všichni odehráli určitou minutáž, což je dobré hlavně do budoucna. Kluci jsou šikovní a věřím, že je jen otázka času, kdy se dostaví i výsledky,“ řekl trenér Petr Fojtík.