Na Vsetíně jsme prohráli excelentně zahraným přímým kopem

/Vsetín/ První porážku jsme si připsali na půdě Vsetína. Po bezbrankové první půli, kdy si oba týmy extra vyložené šance nevytvořily, přišel poločas druhý a šedesátá sedmá minuta. To se trefil vsetínský Mišinský nechytatelnou střelou z přímého kopu, což znamenalo hubené vítěství domácích.

1:0 (0:0)

FC TVD Slavičín
Sestava FC TVD Slavičín
Jelínek – Škubník, Kocián, T. Švach, Mezírka – Horáček, Kalus, Školník – P. Švach, Salajka, Žůrek
Střídali: Staněk, Fojtů

Pozápasový komentář

Tento víkend jsme odehráli další derby, tentokrát proti Vsetínu na jeho půdě. ,,Zápasy na Vsetíně bývají hodně bojovné, navíc jsme se prali s terénem a bylo k vidění spousta soubojů. Soupeř změnil způsob hry, zjednodušili to směrem nahoru, mají tam tři vyšší útočníky, kteří dokáží uhrávat balony. Mužstvo určitě nemají špatné,“ řekl úvodem trenér Petr Slončík a pustil se do hodnocení zápasu.

,,V první půli to bylo ještě celkem slušné, ale dvakrát jsme se nechali nachytat při brejku, což smrdělo. My tentokrát nedokázali vymyslet moc věcí dopředu nejen v prvním poločase, ale celý zápas, což nás stálo body a celkově lepší pocit ze hry,“ má jasno trenér Slončík. Ten nemohl počítat ani se svojí útočnou trojkou, která se mu zranila v týdnu před zápasem. ,,Oproti minulému zápasu jsme vyměnili celou útočnou trojku. Ze zápasu s Brumovem vypadl Goňa, v týdnu pak Juřica s Rožkem a na souhře mužstva to šlo poznat. Vymlouvat se však nechceme, protože do zápasu chceme dostat všechny hráče,“ nehledá alibi trenér a dodává závěrem. ,,Musíme si i z této prohry něco vzít. Každý zápas je jiný, žádné utkání nebude jednoduché a pokud chceme uspět, musíme vyhrát i tyhle utkání, které jsou plné soubojů. Chyběla kvalita v ofenzivní části a my si nedokázali poradit se soupeřovou důraznou obranou.“

Napsali o nás

Vsetín si vyšlápl na favorita, Slavičín šance neproměnil – zlinsky.denik.cz