V derby béček prohrála naše rezerva na půdě Brumovu

/Návojná/ Další mistrovské utkání 1. B třídy sehrála naše rezerva v Návojné s týmem Brumova B. Hrálo se na travnatém, místy měkčím a menším hřišti za ideálních povětrnostních podmínek.

4:0 (2:0)

FC TVD Slavičín
Sestava FC TVD Slavičín
Kuja – Miklas, Dobiáš, Janků, Ondruš – L. Šebák, Blažek, M. Švach, Bartoš – Šťastný, Fojtů
Střídali: Staněk, Šmotek, Titov, Častulík, Zámečník(ZL)

Zápasový komentář

Od prvních vteřin utkání se domácí s velkou vervou pustili do našich mladíků, ale obraz hry se záhy otočil a my kontrovali. Domácí hráli velmi „od podlahy“ a hlavně byli neskutečně produktivní, kdy se hned ve 13. minutě po rohovém kopu prosadil Chovančík a dostal domácí do vedení 1:0. My se oklepali a vytvořili si 2 velké šance, ale byli nepřesní v koncovce, a tak přišel krutý trest po rychlé akci domácích zprava se důrazem prosadil Tkadlec a ve 34. minutě upravil na 2:0.

O přestávce bylo rušno v naší kabině a do druhé půle nastoupili hned 3 noví hráči. Z počátku druhého poločasu se nám dařilo dobře kombinovat a dostávat se před domácí branku, ale velké brankové příležitosti především Šebáka zůstaly nevyužity. S narůstajícím časem jsme stále více otevírali hru a tlačili se dopředu, ale obrana domácích byla semknutá a důrazná a nedovolila nám proniknout do pokutového území. V závěru utkání jsme zcela otevřeli obranu ve snaze otočit skóre, ale zkušený domácí tým naopak kontroval smrtícími brejky, kdy v 72. a v 81. minutě zcela pohřbil naše šance brankami Bůbely a Habance.

Pozápasový komentář

,,Před zápasem jsem nabádal kluky k důslednosti při standardních situacích a důrazu v osobních soubojích, ale vše bylo marné. Brumov krutě potrestal náš vlažný přístup, a to především svým důrazem a vysokou produktivitou. Výsledek sice neodpovídá celkovému obrazu hry, ale body po zásluze patří domácím,“ shrnul trenér rezervy Jiří Váňa.