Proti Baťovu se dorostencům nedařilo. Vysoko prohráli

zdroj foto: www.skbatov.cz

/Baťov/ Své druhé mistrovské utkání sehráli dorostenci Slavičína v Otrokovicích proti místnímu celku SK Baťov a jak výsledek napovídá, jednalo se o jednoznačnou záležitost. V první půli jsme s domácími drželi ještě jakžtakž krok, ale ve druhém se nám vše sesypalo a výsledek hovoří za vše. Teď nezbývá nic jiného než výsledek hodit za hlavu, poučit se a připravit se na další domácí utkání, kde kluci budou chtít odčinit nepovedený výsledek z Baťova.

8:0 (2:0)

FC TVD Slavičín
Sestava FC TVD Slavičín
Svoboda – Jandl, Máčalík, Hrabina, Boráň- Bařinka, Šenovský, Bor – Kostka, Šoman, Švach
Střídali: Šedivý, Marek

Pozápasový komentář

,,V prvním poločase jsme ještě dokázali v rámci možností stíhat alespoň fyzicky, kdy do kabin jsme šli za stavu 2:0 pro domácí, ale ve druhé půli nám odešly už i síly a soupeř nemilosrdně trestal jakékoliv naše zaváhání, kdy závěrečný hvizd byl pro naše hráče vysvobozením,“ řekl úvodem asistent trenéra Daniel Zvoníček.

,,Domácí tým se prezentoval pohledným, kombinačním fotbalem a zcela zaslouženě zvítězil takovým rozdílem. Svou roli také sehrál věkový rozdíl mezi oběma týmy, když více jak polovina hráčů ze základní sestavy Baťova byla starší oproti našim hráčům,“ podotkl asistent a dodává. ,,Nicméně věřím, že našemu mladému týmu tahle porážka ukázala, že když se chodí pravidelně na tréninky a maká se, tak se fotbal může hrát s takovou lehkostí, klidem a kvalitou jako v podání SK Baťov,“ zakončil své hodnocení Daniel Zvoníček.

Fotogalerie