Souhrn letní přípravy našeho béčka

/Slavičín/ Do podzimní části vstupuje i naše béčko, které v nedělním domácím zápase přivítá Bylnici. My jsme si pro vás připravili krátké hodnocení letní přípravy včetně výsledkového servisu.

Úvod

Po velmi dlouhé přestávce způsobené koronavirem nastoupila rezerva Slavičín do „ostré“ přípravy 7. 7. 2020. Vzhledem k ne příliš početnému kádru a letním dovoleným probíhal celý tréninkový proces společně s týmem dorostu, a to nejprve na UT v Hrádku a později ve Slavičíně.

Přípravné zápasy

Vlachovice – FC TVD Slavičín B 6:4 (2:2)
Branky: 2xBartoš, Šmotek, Kovář
V prvním utkání s Vlachovicemi to byla velmi špatná podívaná, jelikož na hráčích obou týmů byla patrná dlouhá přestávka a vázla jak kombinace, tak i technická a taktická stránka.

Bojkovice – FC TVD Slavičín B 4:7 (1:6)
Branky: 2xStaněk, Šťastný, Šmotek, L. Šebák, Častulík, vlastní
Ve druhém utkání s Bojkovicemi se týmu dařilo mimořádně střelecky, ale i herně to byl povedený zápas, když jsme zcela zaskočili mnohem zkušenějšího soupeře.

Horní Lideč – FC TVD Slavičín B 4:3 (2:2)
Branky: Šťastný, Šmotek, Salajka
Ve třetím utkání jsme podali solidní výkon, kdy se oboustranně hrál dobrý fotbal. Projevila se již zlepšující souhra a výkonnost hráčů.

FC TVD Slavičín B – Zlín U18 2:4 (1:2)
Branky: A. Fojtík, L. Šebák
Ve čtvrtém utkání jsme nastoupili za úmorného vedra proti mladíkům ze Zlína, kteří nás ve druhé půli „uběhali“, ale v průběhu utkání jsme měli několik slibných momentů a povedených akcí.

Mužstvo nedoznalo nijak velkých změn, jelikož v dorostu nekončí v tomto ročníku ani jeden hráč, ale vzhledem k dobré výkonnosti již nebude v dorostu působit David Staněk a posílí tak již trvale naše řady a vzhledem k pracovnímu a studijnímu vytížení a omezení možnosti tréninku přešel z kádru A týmu do béčka Adam Bartoš.

Realizační tým zůstává taktéž stejný a to ve složení – Jiří Váňa a Hynek Tlušťák.

trenér Ing. Jiří Váňa