Mladší přípravka v satelitu získala zlatou medaili za celkové prvenství!

/Bojkovice/ Teprve minulý víkend dohrály své satelity naše přípravky. Mladší si díky výborným výkonům vysloužila celkové prvenství a zisk zlaté medaile. Velká gratulace naše mladé naděje!

Sestava

Brankář: Patrik Fojtů; hráči: Adam Ptáček, Oliver Überall, Adam Liška, Oskar Überall, Tomáš Pilka, Daniel Latinák, Daniel Málek, Jonáš Bartoš, Adam Jonášek, Šimon Mikovčík, Filip Klein, Filip Remeš, Miroslav Mičík

Střelci

31xOliver Überall, 16xTomáš Pilka, 9xAdam Ptáček, 5xAdam Liška, 2xAdam Jonášek, Oskar Überall, Patrik Fojtů

Komentář trenérů k celému satelitu

Tradiční satelitní turnaj slouží k překlenutí zimních měsíců, které trávíme v tělocvičně. Kromě pravidelných tréninků se tak naši malí fotbalisti mohou střetnout s celky nedalekého okolí. Soutěže se účastní: SK SV Bojkovice jako pořadatel, FC TVD Slavičín, ČSK Uherský Brod, FC Brumov, TJ Spartak Valašské Klobouky a SK Vizovice.

Naši malí fotbalisti se v průběhu celého turnaje drželi na čelních příčkách. O celkové prvenství jsme se „přetahovali“ s týmem ČSK Uherský Brod. Rozhodlo až poslední fotbalové klání u pořadatele SK SV Bojkovice, kdy jsme se lépe vypořádali se všemi soupeři. Konečná první příčka je krásným vyústěním pravidelných tréninků a snahy našich fotbalistů.

Žákovské fotbalové kategorie se však hrají především kvůli osvojení si základů fair – play a vypěstování si pohybových návyků. Není nic hezčího, než vidět naši nastupující generaci sportovat s úsměvem na tváři. Jedině tak totiž u fotbalu vydrží a budou se na něj těšit.

Nejlepším střelcem celého turnaje se stal hráč FC TVD Slavičín Oliver Überall.
Nejlepším hráčem FC TVD Slavičín byl vyhlášen Adam Ptáček.

Poděkování za vzornou reprezentaci patří Adamu Ptáčkovi, Oliveru a Oskaru Überallovým, Adamu Liškovi, Patriku Fojtů, Tomáši Pilkovi, Danielu Latinákovi, Danu Málkovi, Jonáši Bartošovi, Adamu Jonáškovi, Šimonu Mikovčíkovi, Filipu Kleinovi, Filipu Remešovi a Miroslavu Mičíkovi.

trenéři Jaroslav Málek a Petr Malec

Celková tabulka turnaje

Poř. Tým V R P S B
1. FC TVD Slavičín FC TVD Slavičín 23 5 2 73:18 74
2. ČSK Uherský Brod 22 4 4 82:24 70
3. Bojkovice SK SV Bojkovice 16 3 11 49:31 51
4. Brumov new FC Brumov 14 3 13 54:50 45
5. TJ Spartak Valašské Klobouky 5 3 22 24:75 18
6. SK Vizovice SK Vizovice 0 2 28 12:96 2