Rezerva remizovala s Vlachovicemi

/UT Hrádek/ V dalším přípravném utkání jsme na UT v Hrádku hostili tým Vlachovic. V prvním poločase jsme se ujali vedení brankou Bartoše. Ve druhém poločase jsme měli spoustu šancí, dostali se do vedení, ale ke konci zápasu jsme zbytečně inkasovali a zápas tak skončil remízově.

FC TVD Slavičín

2:2 (1:0)

Branky: Bartoš, Salajka
Sestava FC TVD Slavičín
1. poločas: Kuja – Miklas, Dobiáš, Blažek, Salajka – Šmotek, M. Švach, Titov, Fojtů, Bartoš – Janků
Střídali: Častulík, Ondruš

Zápasový komentář

Hosté začali aktivněji a několikrát nebezpečně atakovali naši branku, ale vedení jsme se ujali my, po krásné akci Švacha a Šmotka zakončoval Bartoš. Nadále se hrálo nahoru dolů, ale oba brankáři podávali vynikající výkon. Bohužel po chybě naší obrany hosté vyrovnali.

Ve druhé půli se opět hrálo svižně, ale hosté více chybovali a umožnili nám vstřelit druhou branku. Hra se v závěru hodně otevřela, na obou stranách docházeli síly a my jsme několikrát zahodili vyložené šance, a tak přišel trest v podobě vyrovnání.

Pozápasový komentář

,,Naše „Áčko“ mělo volno, a tak jsme mohli využít rekonvalescenty a mladé hráče kádru A – týmu. Na hře v obranné části to bylo znát, ale dopředu jsme hráli kostrbatě a jen chyby hostí nás dostali do šancí. Nakonec jsme hrubky vytvořili i my a tak utkání skončilo podle mého spravedlivou remízou,“ uvedl trenér béčka Jiří Váňa.