Naše rezerva utrpěla proti Bojkovicím vysokou prohru

/UT Hrádek/ Ve druhém přípravném utkání hostil náš B-tým účastníka 1. A třídy Bojkovice. Utkání se hrálo na umělé trávě v Hrádku za velmi pěkného „jarního“ počasí. Stejně jako áčko, tak i béčko mělo potíže se sestavou, což se v konečném důsledku podepsalo pod vysokou prohru.

FC TVD Slavičín

2:6 (1:1)

Branky: 2xStaněk
Sestava FC TVD Slavičín
1. poločas: Kuja – Miklas, Blažek, Ondruš, Janků – Šmotek, M. Švach, Titov, A. Fojtík, Bartoš – Častulík
Střídali: Staněk, Bařinka, Kovář

Zápasový komentář

Hosté začali s velkou chutí a zatlačili nás hned od počátku utkání do velké defenzívy a vstřelili vedoucí branku a jen díky několika nepřesnostem a výbornému Kujovi v naší brance jsme neprohrávali výraznějším rozdílem. Až v půli prvního poločasu jsme se začali osmělovat a nebáli se hrát fotbal, což se nám brzy vyplatilo a po rychlém protiútoku jsme Staňkem vyrovnali.

Do druhé půle jsme již vstoupili lépe, ale kvalitní soupeř byl neustále velmi nebezpečný a opět se ujal vedení, které bylo záhy vyrovnáno krásnou střelou výborně hrajícího Davida Staňka. Až do 65. minuty se hrálo téměř vyrovnané utkání, ale po našich nesmyslných chybách se hosté 2x prosadili a v samotném závěru nám již zcela chyběly síly a motivace, proto utkání skončilo debaklem 2:6.

Pozápasový komentář

,,Již před utkáním jsem cítil, že to tentokrát nebude dobré, jelikož na nás dopadla marodka v celém klubu a jen stěží jsme dali dohromady sestavu. Nakonec to nevypadalo tak špatně a po úvodní nepovedené čtvrthodině jsme hráli s kvalitním soupeřem vyrovnanou partii, ale v závěru jsme naprosto zbytečnými chybami darovali soupeři několik příležitostí, které byly tvrdě potrestány. Z výsledku jsem zklamán, mrzí mne „vypuštěný“ závěr utkání,“ shrnul zápas trenér Jiří Váňa.