Naše rezerva si v prvním přáteláku poradila s Horní Lidčí

/UT Hrádek/ V prvním přípravném utkání hostila naše rezerva účastníka 1. A třídy Horní Lideč. Utkání se hrálo na umělé trávě v Hrádku a od počátku se bylo na co dívat. Díky lépe zvládnuté koncovce jsme vyhráli vysokým rozdílem.

FC TVD Slavičín

5:1 (1:0)

Branky: 2xMiklas, Dobiáš, Titov, Častulík
Sestava FC TVD Slavičín
1. poločas: Kuja – Miklas, Zámečník(ZL), Blažek, Salajka – Šmotek, M. Švach, A. Fojtík, Bartoš – Dobiáš, Janků
Střídali: Kalík, Titov, Častulík

Zápasový komentář

Oba týmy nastoupily do zápasu s chutí a od prvních okamžiků se hrál svižný důrazný fotbal. Po chybě hostující obrany jsme se hned v 5. minutě ujali vedení Dobiášem, ale hosté se rychle oklepali a celý první poločas se hrálo „nahoru – dolů“, ale branka již nepadla.

Do druhé půle vstoupili lépe hosté a vyrovnali na 1:1. Utkání bylo nadále velmi vyrovnané, ale my se po krásné akci Fojtíka a Miklase ujali vedení Titovem. Hosté po té otevřeli hru a v závěru utkání udělali několik chyb, které jsme potrestali dvakrát velmi aktivním Miklasem a jedenkrát Častulíkem.

Pozápasový komentář

,,Utkání splnilo účel přípravy, soupeř byl velmi kvalitní, ale zbytečnými chybami v závěru výrazně ovlivnili celkový výsledek, který neodpovídá dění na hřišti. Výsledek nepřeceňujeme, jelikož Horní Lideč nebyla kompletní a navíc naskočili do zápasu přímo ze soustředění. Těší mne chuť kluků a snahu po vítězství, byť se jedná jen o přípravu,“ ocenil výkon svých svěřenců trenér Jiří Váňa.