Dorostenci v dohrávce prohráli s Luhačovicemi


/UT Hrádek/ V dohrávce 4. kola náš dorost zakončil podzim proti nedalekým Luhačovicím. Po sérii výher přišla v posledním zápase podzimu porážka. Dorostence vytrestala špatná produktivita a individuální chyby. I tak se kluci ke konci podzimu zvedli a v tabulce skončili prozatím na 11. místě.

FC TVD Slavičín

2:3 (0:2)

Branky: Fiodor, Šoman
Sestava: Böhm – Bařinka, Šenovský, Hrabina, Drga – Šoman, Hovořák, Bor, Staněk, Fiodor – Kovář
Střídali: Karlík, Kubíček

Zápasový komentář

Na umělce v Hrádku jsme začali velmi dobře a hosté byli viditelně zaskočeni. Bohužel jsme doplatili na žalostnou koncovku. Naopak hosté vytěžili z minima maximum a ve 27. a 33. minutě z rychlých brejků šli do dvoubrankového vedení.

Ihned po změně stran jsme se dočkali i my, kdy v 51. minutě Fiodor z 25 metrů pohotově přehodil špatně postaveného brankáře. Po této trefě jsme opět zatlačili hosty na vlastní půlku a vyrovnání viselo ve vzduchu. Bohužel v 72. minutě jsme bránili hostující roh a po nedůrazu v našem vápně hosté odskočili opět na rozdíl dvou branek. V 85. minutě z dorážky snížil Šoman na 2:3, ale hosté si už v závěru výhru pohlídali. Utkání by zřejmě více slušela remíza.

Pozápasový komentář

,,Utkání s Luhačovicemi i přes porážku hodnotím pozitivně. Hlavně v prvním poločase jsme podali dobrý výkon se spoustou šancí, které jsme bohužel neproměnili a soupeř nás z brejku nebo po individuálních chybách potrestal. Kluky musím ale pochválit, protože jejich výkony šly nahoru,“ shrnul zápas trenér Petr Fojtík.