V Nových Sadech jsme nezaváhali a přezimujeme na druhém místě

/Nové Sady/ Podzim jsme zakončili vítězstvím na půdě Nových Sadů. Hrál se fotbal plný zajímavých momentů, ze kterých jsme nakonec dokázali přetavit tři branky. Kaňkou na zápase jsou dvě červené karty v podání Martina Goni a Vojty Kaluse. Nyní se tým odebral k zimnímu odpočinku a již pro vás připravujeme report celého podzimu!

0:3 (0:1)

FC TVD Slavičín
Branky: Goňa, Kalus, Školník
Sestava: Jelínek – Kocián, Kalus, T. Švach, Mezírka – Horáček, Školník, P. Švach – Goňa, Salajka, Juřica
Střídali: Kopilec, Fojtů
Karty: Goňa ČK, Kalus ČK

Pozápasový komentář

Od úvodního hvizdu byl zápas v naší režii. Opět nám vyšel vstup do zápasu, kdy jsme hned v 15. minutě z rychlého brejku zakončili Martinem Goňou, který nás poslal do vedení. Pak nás to uklidnilo, hra byla více na našich kopačkách, ale neproměňovali jsme šance. Soupeř hrozil po standardních situacích, kdy pár takových zavánělo brankou, ale my vždy pozornou obranou nebezpečí eliminovali.

Vstup do druhého poločasu byl z naší strany excelentní. Na deset až patnáct minut jsme soupeře přimáčkli na vlastní polovinu, ale z tohohle tlaku jsme bohužel nedali žádnou pojišťovací branku. Pak se osmělil i soupeř, začal být nebezpečný. Měli jsme tam hluchou patnáctiminutovku. Z této letargie nás vysvobodil rohový kop a krásná hlavička v podání Vojty Kaluse, díky čemuž jsme šli do dvoubrankového vedení. Pak nám trochu zatrnulo, protože jsme chtěli už střídat Goňu, ten bohužel dostal druhou žlutou kartu a tím pádem červenou. V tu dobu jsme dohrávali o desíti hráčích. Nicméně zápas jsme si pohlídali a v samotném závěru pečetil zápas po krásné akci na jeden dotek Školník. V úplném závěru pak po vzájemné žduchanici dostal červenou kartu Kalus.

Pozápasový komentář

,,Věděli jsme, že soupeř dělá body zejména domácím prostředí, takže jsme očekávali těžký zápas. Nicméně aktivitou, hrou i agresivitou jsme zápas až na patnáct minut ve druhé půli zvládli. Navíc jsme naši převahu vyjádřili i gólově,“ shrnul zápas trenér Michal Švach, který se vyjádřil i k tabulkovému umístění. ,,S tím panuje spokojenost. Stejně jako vloni, tak i letos máme stejný počet bodů, tentokrát se nám to však podařilo za méně zápasů,“ pochvaluje si nový kouč.

Napsali o nás

Divizní Slavičín i v devíti slavil další vítězství – zlinsky.denik.cz