Béčko se rozloučilo s podzimní sezonou vítězstvím proti Prlovu

/UT Hrádek/ V posledním utkání podzimu hostilo naše béčko tým Prlova. Hrálo se na umělé trávě v Hrádku. První poločas skončil ještě bezbrankově, ale ve druhém jsme se dokázali prosadit a rozloučit se s podzimem vítězně.

FC TVD Slavičín

3:0 (0:0)

Branky: Bartoš, Titov, Staněk
Sestava: Kuja – Dobiáš, B. Fojtík Zámečník(ZL), Miklas – L. Šebák, M. Švach, Titov, Bartoš – Ondruš, Janků
Střídali: Staněk, J. Častulík, Šoman

Zápasový komentář

Hosté od prvních minut nastoupili s defenzivní taktikou a jen občas se pouštěli do ojedinělých brejků. Naši kluci dlouho nemohli najít recept na obrannou taktiku hostí, přestože většinu utkání drželi míč na svých kopačkách, tak nedokázali překonat výborného Zvonka v brance hostí. První poločas tedy skončil bez branek.

Do druhé půle jsme vstoupili s velkou chutí a kvalitou a hned ve 48. minutě se prosadil hlavou Bartoš a poslal nás do vedení 1:0. Hosté byli nuceni alespoň trochu otevřít hru a my se stále více prosazovali v útočné fázi. Hráči Prlova si vytvořili jednu velkou příležitost po standardní situaci, ale ve zmatku před brankou jsme se lépe zorientovali my a situaci zvládli. V 62. minutě po jedné z mnoha pohledných akcí nedal šanci Zvonkovi Titov a zvýšil naše vedení na 2:0. Po té se odpor Prlova definitivně zlomil, my dobře kombinovali a vytvářeli si další šance. V 81. minutě se mazácky prosadil dorostenec Staněk, který přesně zakončil akci střelou po zemi a upravil stav na konečných 3:0.

Pozápasový komentář

,,Do utkání jsme nastupovali po překvapivé výhře v Poličné dobře naladěni a s odhodláním plně bodovat a potvrdit dobrou formu v závěru podzimní sezony. Kluci byli zpočátku trochu nervózní a agilní hosté dobře drželi střed pole a nepouštěli nás do větších šancí. V poločase jsme trochu změnili taktiku, především v útočné fázi a obraz hry se zásadně změnil. Prosadili jsme se nejen střelecky, ale i herně jsme jednoznačně přehráli soupeře. Velké poděkování patří všem našim hráčům za předvedený výkon. Třemi výhrami v závěru podzimu jsme alespoň trochu zachránili špatnou půlsezonu a potěšili tak věrné fanoušky,“ shrnul poslední domácí zápas v podzimní části sezony trenér Jiří Váňa.