Béčko si zaslouženě odvezlo všechny body z půdy vedoucího týmu tabulky

/Poličná/ K předposlednímu utkání podzimní části zajížděla naše rezerva k vedoucímu celku soutěže do Poličné. Zde kluci předvedli velmi dobrý výkon a po zásluze obrali vedoucí celek o tři body!

0:1 (0:1)

FC TVD Slavičín
Branky: Žůrek
Sestava: Kuja – Miklas, Zámečník(ZL), Ondruš, Dobiáš – L. Šebák, M. Švach, Titov, Bartoš – Žůrek, Fojtů
Střídali: Staněk, Šoman

Zápasový komentář

Naši mladíci se nezalekli zkušeného vedoucího týmu a od prvních minut jsme se s chutí pustili do soupeře, který tentokrát působil mdlým dojmem. Domácí si za celý první poločas vytvořili jen velmi málo slibných situací a předváděli nezáživný fotbal. Naopak my jsme nedali domácím chvilku klidu, drželi míč pod kontrolou a po ztrátě okamžitě napadali. Byli jsme jednoznačně lepším týmem a vytvořili si několik vyložených brankových příležitostí, ale až ve 40. minutě po krásném centru Lukáše Šebáka hlavou skóroval Žůrek na 0:1.

Do druhé půle vstoupili domácí přece jen o něco lépe, ale naše rozběhnuté mladíky to jen lehce přibrzdilo. Až od 60. minuty, kdy domácí provedli masivní 3násobné střídání se obraz hry změnil, domácí posílili útočnou fázi a převzali iniciativu. My ale neustále kontrovali nebezpečnými protiútoky, a tak museli být domácí přeci jen na pozoru a nemohli se bezhlavě vrhnout do útočení. Poličná už ale skórovat nedokázala, a tak skončilo utkání překvapivým, ale našim naprosto zaslouženým vítězstvím. Výbornému utkání přispěli bezchybným výkonem i rozhodčí v čele s hlavním arbitrem Měšťánkem.

Pozápasový komentář

,,Do Poličné jsme přijeli s tím, že nemáme co ztratit a takto jsem to klukům i prezentoval, ale jejich vstup do utkání a výkon v celém průběhu mne samého velmi příjemně překvapil. Hráli jsme hodně vysoko, napadali soupeře a nedali mu ani kousek místa. Do poločasu mohlo v klidu být 0:3, ale nakonec nám stačil i pouhý jeden vstřelený gól k zasloužené výhře. Klukům patří velký dík za vynikající výkon a především přístup k celému utkání,“ zhodnotil spokojeně výkon svých svěřenců na půdě vedoucího celku trenér Jiří Váňa.

Fotogalerie

Poličná – Slavičín „B“ – zdroj: Alena Kapustová