Čtyři vstřelené branky, nula vzadu a tři body. Tak vypadal vítězný koncert dorostenců v Bojkovicích


/Bojkovice/ Konečně z venku za tři body! Dorostenci si vybojovali cenné tři body na půdě Bojkovic. První poločas ovládli nejtěsnějším možným výsledkem, ale ve druhém vstřelili další tři branky a odvezli si tak první podzimní vítězství za tři body.

0:4 (0:1)

FC TVD Slavičín
Branky: Staněk, Kovář, Šenovský, Fiodor
Sestava: Böhm – Kubíček, Drga, Hrabina, Bařinka – Šoman, Šenovský, Bor, Staněk, Hovořák – Kovář
Střídali: Karlík, Fiodor

Zápasový komentář

Začátek zápasu byl z naší strany trochu ospalý, ale po chvíli jsme se do toho dostali. Stav utkání jsme mohli navyšovat díky šancím, které jsme si vytvářeli, ale bohužel neproměnili. Až v 36. minutě nekompromisně zakončil Staněk, čímž nám získal poločasové vedení.

Ve druhé půli se soupeř zvedl, ale my jejich hráče dobře dostupovali, hráli natěsno a nedali jim žádný prostor. V 50. minutě vstřelil uklidňující branku Kovář a o chvíli později, v 58. minutě, Šenovský, což nám dodalo potřebný klid na kopačky. O konečném stavu rozhodl v 71. minutě Fiodor.

Pozápasový komentář

,,Kluky bych chtěl pochválit za předvedenou hru. Správně dostupovali hráče, bojovali do konce a v neposlední řadě dobrý výkon předvedl Böhm v bráně, který nás podržel v nerozhodném stavu,“ shrnul v krátkosti trenér Petr Fojtík.