První tříbodový zisk vybojovali dorostenci proti Rožnovu pod Radhoštěm


/UT Hrádek/ Ve 12. kole náš dorost hostil poslední Rožnov pod Radhoštěm. Premiéru na domácí lavičce si odbyla nově složená trenérská dvojice Petr Fojtík-Martin Salajka. Kluci podali bojovný výkon, kdy otočili dokonce vývoj utkání a po zásluze berou všechny body!

FC TVD Slavičín

4:3 (1:1)

Branky: 3xŠoman, Kovář
Sestava: Böhm – Kubíček, Drga, Hrabina, Bařinka – Šoman, Hovořák, Staněk, Bor, Fiodor – Kovář

Zápasový komentář

Na umělé trávě v Hrádku se hrál útočný fotbal a hned v 10. minutě jsme šli zásluhou Šomana do vedení. Hosté vyrovnali ve 23. minutě, a tak poločas skončil 1:1.

V 50. minutě nás poslal do vedení opět Šoman po velké chybě hostujícího brankáře. Za 4 minuty už ale bylo opět srovnáno a v 74. minutě se hosté dokonce ujali vedení. Naši hráči se však nevzdali a v 76. minutě vyrovnal Kovář a v 79. minutě po krásné akci Staňka završil hattrick Šoman – 4:3. Díky bojovnosti jsme už výsledek uhájili a připsali si první tříbodové vítězství v sezóně.

Pozápasový komentář

,,Utkání s Rožnovem se mi hodnotí pozitivně. Už po několikáté jsme do utkání vstoupili pouze v 11 hráčích, přesto všichni kluci podali dobrý a hlavně bojovný výkon. Musím za to všechny pochválit. Je potřeba se od tohoto vítězství odpíchnout a těch bodů získávat více,“ pochválil své svěřence nový trenér dorostu Petr Fojtík.