Další branková nadílka proti Bzenci zpříjemnila loučení trenéru Slončíkovi


/Slavičín/ Ani inkasovaná branka po chybě ve druhé minutě nás nerozhodila. Ještě do poločasu jsme zápas otočil v náš prospěch třemi vstřelenými brankami. Ve druhé půli jsme rychle vstřelili další dvě branky a bylo po zápase. Trenér Petr Slončík se tak rozloučil s námi pěkným vítězstvím. Jeho místo zaujme dosavadní trenér dorostu Michal Švach.

FC TVD Slavičín

6:1 (3:1)

Branky: 2xJuřica, Školník, P. Švach, Kocián, L. Šebák
Sestava: Vypušťák – Kocián, Kalus, T. Švach, Mezírka – Horáček, Školník, P. Švach – Goňa, L. Šebák, Juřica
Střídali: Salajka, Žůrek, Kopilec, Fojtů

Pozápasový komentář

,,Začátek prvního poločasu byl pro nás trochu krutý. My nezachytili nástup soupeře, kdy Bzenec byl běhavý, agresivní, tlačil se dopředu. Hned ve druhé minutě jsme udělali školáckou chybu a dostali gól. Chvíli nám poté trvalo než jsme se z toho vzpamatovali, ale po deseti minutách se kluci dostali do hry. Dali jsme balon na zem a ve své podstatě se nám podařilo utkání otočit ještě během první poločasu. Druhou půli jsme měli pod kontrolou. Dali jsme další tři branky, soupeř dostal v 69. minutě červenou kartu, takže se pak utkání dohrávalo. Kluci předvedli pěkné akce. Jde vidět, že je to baví a hrají s chutí. Doma nám to šlape, ale venku ještě musí dotáhnout některé věci,“ shrnul svůj poslední zápas v našich barvách trenér Petr Slončík.

Jak už bylo řečeno, trenér Petr Slončík, skončil coby hlavní kouč na naši lavičce a přesunul se k ligovému týmu FC Fastav Zlín jako asistent trenéra. My mu za celý klub ještě jednou přejeme hodně štěstí v jeho další trenérské kariéře. Na jeho místo přichází dosavadní trenér dorostu Michal Švach.

Napsali o nás

Trenér Slončík se Slavičínem loučil vítězně – zlinsky.denik.cz

Fotogalerie