V Kozlovicích jsme se gólově neprosadili a domů odjeli s prázdnou


/Kozlovice/ Ve šlágru kola jsme se představili na horké kozlovické půdě. Herně to z naší strany nebyl špatný zápas, ale bohužel se hraje na góly. Po první bezbrankové půli jsme inkasovali dvakrát ze standardních situací a to brankář Jelínek chytil ještě penaltu. Domů jsme tak odjeli s prázdnou.

2:0 (0:0)

FC TVD Slavičín
Sestava: Jelínek – Kocián, Kalus, T. Švach, Mezírka – Horáček, Školník, P. Švach – Goňa, Rožek, Juřica
Střídali: Žůrek, Salajka, Fojtů

Pozápasový komentář

Trenér Petr Slončík se rovnou pustil do hodnocení první půle. ,,Myslím si, že jsme byli fotbalovější. Drželi jsme míč, dobře kombinovali a začali si vytvářet příležitost, i když spíše takové pološance. Soupeř byl vzadu hodně kvalitní a my se tam nedokázali prosadit. Hru jsme měli pod kontrolou. Soupeř hrál jednoduchý fotbal nakopávanými míči nebo na brejky a my nedokázali tu jejich houževnatost a dobrou obranu překonat. Měli jsme v první půli dobré věci po kombinacích, nebezpečné skrumáže a z mého pohledu taktéž kopat penaltu po faulu na pronikajícího Goňu, ale nepřetavili jsme nic ve vedoucí gól,“ popsal první bezbrankovou půli trenér.

,,Ve druhém poločase byl vstup ještě dobrý. Vytvořili jsme si šanci, po které jsme vstřelili dle mého regulérní branku, ale bohužel nám byl odmáván ofsajd. Při této šanci se nám zranil hráč, díky čemuž jsme museli střídat a v ten moment se nám rozbila hra. My z toho vypadli, přizpůsobili se soupeři v bojovné a nakopávané hře. Soupeř hrozil hlavně ze standardek. Po jedné takové se pískala penalta proti nám, tu však brankář Jelínek chytil, ale o chvíli později jsme nepokryli další standardní situaci a prohrávali. Zlomový moment však přišel necelých 15 minut před koncem, kdy jsme neproměnili tutovou šanci na vyrovnání a o chvíli později inkasovali opět ze standardky. Zápasu by více slušela remíza, ale nám se bohužel nepodařilo dát branku a bez toho nemůžeme pomýšlet na vítězství a body,“ zakončil své hodnocení trenér Petr Slončík.

Napsali o nás

Diviznímu Slavičínu neuznali gól, přežil penaltu, přesto padl – zlinsky.denik.cz