Béčko si s chutí zastřílelo v pátečním zápase pod umělým osvětlením proti Hovězí

/UT Hrádek/ V pátek odehrálo naše béčko zápas proti Hovězí pod umělým osvětlením na umělé trávě v Hrádku. Kluci již do poločasu vedli rozdílem čtyř branek a po změně stran přidali další dvě branky. Zaskakující trenér Petr Slončík tak byl spokojený s hrou naší rezervy.

FC TVD Slavičín

6:0 (4:0)

Branky: 2xA. Fojtík, 2xSalajka, L. Šebák, Fojtů
Sestava: Kuja – Goňa, Blažek, O. Šebák, Salajka – L. Šebák, M. Švach, A. Fojtík, Bartoš – Fojtů, Žůrek
Střídali: Ondruš, Dobiáš, Šmotek, Janků, Miklas

Pozápasový komentář

Zápas se odehrával pod umělým osvětlením a místo trenéra Jiřího Váni byl na lavičce zaskakující trenér Petr Slončík. ,,Celkově s výkonem musí být kluci spokojení. Hráli dobře odzadu, bylo to fotbalové, spousta dobrých akcí. V prvním poločase nám vypomohlo trio Goňa-Žůrek-L. Šebák, kdy posledně jmenovaný se vrátil po zranění a šla cítit od nich kvalita. Poločasové vedení 4:0 bylo zasloužené,“ popsal první půli trenér a pokračuje druhou. ,,Ve druhém poločase kluci z toho trochu vypadli. My prostřídali hráče, trochu se nám změnila hra a soupeř držel míč. Nicméně pak se vrátila naše fotbalovost na kopačky kluků a přidali další dvě branky a zaslouženě vyhráli. Chtěl bych pochválit i soupeře, který chtěl hrát fotbal, což ukázal ve druhé půli, kdy mi polevili z aktivity a presinku a soupeř i v 1.B třídě ukázal, že fotbal hrát umí,“ pochválil na dálku i soupeře.

,,Ještě bych chtěl pochválit stopery Ondru Šebáka s Michalem Blažkem. Ti to zvládli velmi dobře. Ze začátku měli menší problémy s taktickou stránkou, kdy nám tam nefungovaly přesuny, ale pak se s tím vypořádali a z jejich strany to bylo hodně fotbalové,“ byl spokojený s hrou svých středových obránců trenér Petr Slončík.