Pět branek v prvním poločase do sítě Šumperku rozhodlo o naší výhře


/Slavičín/ To byl uragán. V prvním poločase jsme našeho soupeře ze Šumperku vůbec nešetřili a nasázeli rovnou pět branek! Druhá půle se už víceméně dohrávala a nám se podařilo vstřelit ještě jednu branku. Výsledek 6:0 hovoří za vše.

FC TVD Slavičín

6:0 (5:0)

Branky: 2xRožek, 2xJuřica, Školník, P. Švach
Sestava: Jelínek – Kocián, Kalus, T. Švach, Mezírka – Horáček, Školník, P. Švach – Goňa, Rožek, Juřica
Střídali: Salajka, Žůrek, Fojtů, Bartoš

Pozápasový komentář

První poločas jsme vyhráli zaslouženě vysokým rozdílem. Jak jej viděl a hodnotil trenér Petr Slončík? ,,Tam to bylo v pořádku. Prvních deset minut bylo oťukávaní s čím přijel soupeř. My pak měli tutovku, kterou jsme sice neproměnili, ale následně jsme se po rychlé akci dostali do vedení a celý poločas už byl pouze v naší režii,“ byl spokojen trenér.

,,Do druhého poločasu jsme prostřídali další hráče, aby se dostali do hry. Hra se trochu rozbila, ale princip naší hry, hrát aktivně a útočně zůstal. Hřiště trochu uschlo a už se nehrál tak svižný fotbal jako v první půli, ale i tak jsme domácí fanoušky potěšili ještě jednou brankou,“ řekl kouč Slavičanů.

V zápase se podepsal pod první dvě branky letní posila Viktor Rožek. ,,Viktor si to zasloužil. Přišel v létě, je to mladý hráč, trochu se rozkoukával, ale jeho přístup v tréninku rozhodl o jeho nasazení do základní sestavy. Bylo jasné, že dříve nebo později se do sestavy dostane, protože má kvalitu nejen na balonu, ale i v zakončení,“ pochválil mladého krajního záložníka trenér Petr Slončík.

Napsali o nás

Divizní Slavičín je doma k nezastavení. Půltucet gólů si odvezl Šumperk – zlinsky.denik.cz

Pátá prohra v řadě, ve Slavičíně Šumperk vyfasoval kanára – sumpersky.denik.cz