Další bodík do tabulky si připsali dorostenci na půdě Hluku


/Hluk/ Do utkání proti Hluku nastupovali dorostenci pouze v 11 lidech a do brány se musel postavit obránce Kubíček. Nakonec kluci přes zlepšený výkon ve druhém poločase dotáhli utkání do penaltové loterie, která více přála bohužel domácímu celku.

3:2p (1:0)

FC TVD Slavičín
Branky: Kovář, Staněk
Sestava: Kubíček – Karlík, Šenovský, Bařinka, Hrabina – Šoman, Hovořák, Kovář, Staněk, Fiodor – Bor

Zápasový komentář

Do utkání jsme vstoupili dobře a hráli se soupeřem vyrovnanou partii. Bohužel ve 20. minutě se soupeř po hezké akci na pravé straně a nedůrazném bránění našich hráčů ujal vedení 1:0. Poté se hra odehrávala mezi oběma šestnáctkami a s tímto výsledkem se šlo i do kabin.

Po změně stran naši hráči zvýšili pohyb, důraz a začali si vytvářet šance, ale bohužel bez gólového efektu. Soupeř nás opět po našem nedůrazném bránění a následném brejku potrestal na 2:0. Naši kluci se však nevzdali a po rohovém kopu snížil dobře hrající Kovář na 2:1. Hned o minutu později byl na půlce faulován Bor, který ihned rozehrál na volného Staňka, a ten dalekonosnou střelou vyrovnal stav zápasu na 2:2, čímž šel zápas do penalt. V penaltové loterii byli šťastnější domácí a my si tak odvezli bod.

Pozápasový komentář

,,K utkání hráči přistoupili velmi zodpovědně a jde poznat, že se kluci začínají sehrávat. Je potřeba, aby se zranění nebo nemocní hráči dali do pořádku. Stále hrajeme v 11 nebo 12 hráčích, což není jednoduché. V zápase proti Hluku musím kluky pochválit hlavně za druhý poločas,“ řekl asistent trenéra Petr Fojtík.