Béčko v derby rezerv podlehlo doma Brumovu

/Slavičín/ O víkendu hostilo naše béčko doma rezervu Brumova. V zajímavém zápase jsme se v první půli rozešli se soupeřem smírně, bohužel ve druhé se podařilo Brumovu vstřelit vítěznou branku, a proto si odvezl všechny body.

FC TVD Slavičín

1:2 (1:1)

Branky: Bartoš
Sestava: T. Švach – Dobiáš, Blažek, Ondruš, Salajka – L. Šebák, Horáček, Titov, Bartoš – Šmotek, A. Fojtík
Střídali: O. Šebák, Goňa, Janků, Zámečník(ZL), J. Častulík

Zápasový komentář

Utkání dvou rezerv slibovalo zajímavý duel a to se také potvrdilo. Divák který si přispal, tak neviděl hned ve 4. minutě přesné prohození domácího Horáčka a šťastné zakončení Bartoše a hned o minutu později srovnání agilního Fojtíka po chybě domácí obrany. Slavičínští se po té snažili kombinovat, útoky jim ale vázly na výborně organizované obraně hostí, která až na drobnosti nedovolila domácím téměř nic. Naopak hosté byli v první půli hbitější, agresivnější a opticky měli navrch.

Na začátku druhé půle se hosté ujali vedení přesnou střelou Hnila a málo kdo tušil, že to byl gól vítězný. Domácí postupně prostřídali, hýbali se sestavou, zvyšovali tempo hry, ale obrana Brumova odolávala a mnohdy i se štěstím nakonec uhájila vítězství, za což si odváží tak cenné 3 body.

Pozápasový komentář

,,Do derby jsme vstoupili posíleni o hráče A-týmu a s uzdravenými marody, ale kromě úvodní branky jsme nenašli recept na kvalitní obrannou hru Brumova. Ve druhé půli jsme byli lepší, několikrát jsme ohrozili branku soupeře, ale fotbal se hraje na góly a ten se nám vstřelit nepodařilo. Výsledku by asi slušela více remíza, ale takový už je fotbal,“ zhodnotil prohrané derby rezerv trenér Jiří Váňa.