Ani na čtvrtý pokus se dorostencům nepodařilo vyhrát. Doma padli se Stráním


/Slavičín/ Ani na počtvrté to nevyšlo! Dorost dál čeká na podzimní první výhru. V zápase proti Strání navíc ztratil tři hráče z důvodu zranění, přičemž brankáře Böhma dokonce musela odvézt záchranka a dorost dohrával pouze v devíti hráčích!

FC TVD Slavičín

1:4 (0:2)

Branky: Staněk
Sestava: Böhm – Švehlák, Hrabina, Šenovský, Kubíček – Bor, Hovořák, Šoman, Fiodor, Staněk – Kovář
Střídali: Karlík

Zápasový komentář

Do utkání jsme vstoupili velmi špatně. Hned v páté minutě jsme inkasovali branku po rohovém kopu. Po inkasované brance se hra vyrovnala a kluci si vytvářeli náznaky šancí, ale vždy jim chyběla předfinální a finální fáze, aby míč skončil v hostující síti. Zhruba ve 25. minutě se nešťastně srazil Švehlák s Borem a po tomto střetu musel prvně jmenovaný opustit hřiště s roztrženým horním rtem. Poté se hra odehrávala spíše ve středu hřiště. Bohužel pro nás, hosté ve 43. minutě po pěkné akci z levé strany navýšili své skore na 0:2. Aby toho nebylo málo, tak se těsně před poločasem srazil brankář Böhm a hostující útočník, díky čemuž se náš brankář vážně zranil a musela pro něj přijet záchranná služba. Do brány tak musel nastoupit obránce Kubíček a do druhé půli jsme šli z důvodu nedostatků dalších hráčů pouze v deseti lidech.

I přesto jsme však měli dobrý nástup do druhé půle a v 63. minutě snížil na 1:2 dobře hrající Staněk. Pak jsme si vytvořili ještě tři velké šance, ale bohužel se nám nepodařilo vstřelit vyrovnávací branku. Nedáš – dostaneš se opět potvrdilo a Strání udeřilo po rychlém brejku v 73. minutě. Ještě větší pohroma přišla v 76. minutě, kdy musel kvůli podvrtnutému kotníku střídat Staněk a my dohrávali pouze v 9 hráčích! Toho využil soupeř a těsně před koncem upravil na konečných 1:4.

Pozápasový komentář

,,Jak psal už dříve trenér Michal Švach, budujeme stále nový tým. Kluci si musí hlavně sami sobě věřit, že dokáží konečně vyhrát a od toho se odrazí k lepším výsledkům. Věřím tomu, že se poctivou prací úspěchy dostaví. Všem třem zraněným klukům přeji brzké uzdravení,“ zhodnotil utkání asistent trenéra Petr Fojtík.