Slavičínští si odvezli ze Vsetína plný bodový zisk

/Vsetín/ Nepříjemné derby na Vsetíně je za námi a rovnou jsme si odvezli všechny body. Domácím jsme vstřelili tzv. kabiňák a ve druhé půli se trefil podruhé Vlasťa Juřica, čímž rozhodl o osudu zápasu v náš prospěch.

0:2 (0:1)

FC TVD Slavičín
Branky: 2xJuřica
Sestava: Vypušťák – Goňa, Kocián, T. Švach, Mezírka – Kalus, Školník, Kopilec – P. Švach, Salajka, Juřica
Střídali: Rožek, Bartoš, Staněk

Pozápasový komentář

,,Stejně jako loni, když jsme hráli na Vsetíně, i letos se ukázalo, že derby jsou nevyzpytatelné. Loni jsme vyhráli 1:0 a dohrávali v deseti. Letošní zápas se odvíjel v podobném duchu. Počasí bylo velmi nepříjemné, terén hrbolatý, málo fotbalu a spíše bojovný zápas, kdy v utkání moc kombinací nebylo,“ zavzpomínal na loňský zápas na Vsetíně trenér Petr Slončík.

,,V první půli byl zápas vyrovnaný. Každý z týmů měl po dvou šancích. Nám se ve 45. minutě podařilo jít do vedení gólem do šatny, který vždycky pomůže danému týmu,“ shrnul nepříliš záživný první poločas trenér a pokračuje druhou půlí. ,,Horko bylo neúnosné, takže bylo logické, že na obou stranách odešly fyzické síly, čímž se vytvořil prostor pro kombinace a fotbal. Myslím si, že ve druhé půli jsme byli lepší. Soupeře jsme nepustili do žádné šance a sami jsme zvýšili na 2:0. Navíc jsme si vytvořili další střelecké příležitosti, které jsme však bohužel stejně jako v minulém zápase, nedokázali proměnit,“ zakončil hodnocení zápasu trenér Petr Slončík.

Napsali o nás

Fotbalové derby rozhodl pro TVD Juřica – zlinsky.denik.cz