Venku se béčku nedaří. Prohrálo i svůj druhý zápas v RatibořiPrlov podzim 18 úvodní

/Ratiboř/ V dalším utkání mistrovské soutěže hostovala rezerva Slavičína v Ratiboři. Hrálo se na poměrně malé a tvrdé travnaté ploše. O osudu zápasu bylo rozhodnuto již v prvním poločase, kdy se domácí Ratiboři podařilo vstřelit 3 branky. Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně a tak naši mladíci opět odjeli z venku s prázdnou.

4:1 (3:0)

FC TVD Slavičín
Branky: Rožek
Sestava: Böhm – Janků, Blažek, Šťastný, Salajka – Rožek, Staněk, M. Švach, Fojtík – J. Častulík, Šmotek
Střídali: Šoman

Zápasový komentář

Hosté začali přes absenci mnoha hráčů aktivně a hned v úvodu ohrozili branku domácích, kteří však také nezůstali pozadu. V 9. minutě se skvěle protáhl obranou domácích Šťastný, kterého nevybíravým způsobem doslova „sestřelil“ obránce domácích a výsledkem bylo vážné poranění ramene a okamžitý zásah rychlé zdravotní pomoci a následné střídání, a tím další zásah do sestavy hostí. Přesto se hosté nadále prosazovali a ještě 2x ohrozili domácího brankáře, ale nezkušení mladíci se opět dopustili několika chyb a v průběhu 15ti minut domácí snadno rozhodli o výsledku.

Ve druhé půli se Slavičín snažil, ale zkušený tým domácích jim toho moc nedovolil a navíc po rychlé akci přidal 4. gól. V závěru hosté vstřelili čestný gól a v posledních minutách bojovali o další korekci výsledku 4:1, ale stav se již nezměnil.

Pozápasový komentář

,,Marodka v klubu se nám dostala již do druhé desítky a tak jsem rád, že jsme vůbec tento zápas dohráli v 11ti hráčích. Kluci se snažili, hlavně ve druhé půli a i  přes nepříznivý výsledek zápas neodevzdali a bojovali až do konce,“ shrnul zápas v krátkosti trenér Jiří Váňa.