1. kolo MOL CUP: V poháru končíme! Ve Valašském Meziříčí jsme nezvládli prodloužení

/Valašské Meziříčí/ Letos jsme vypadli v prvním kole poháru MOL Cup. Na perfektně připraveném pažitu jsme prohráli s účastníkem divize F Valašským Meziříčí až v prodloužení.

MOL CUP

4:2 po prodl. (1:1)

FC TVD Slavičín
Branky: Kořenek, Mezírka z pen.
Sestava FC TVD Slavičín
Jelínek – Goňa, Kořenek, T. Švach, Mezírka – Rožek, Horáček, Kopilec, Žůrek, Bartoš – Juřica
Střídali: Šťastný, Salajka, Staněk, P.Švach

Pozápasový komentář

Do zápasu jsme vstupovali s obměněnou sestavou. ,,Cílem bylo dostat prostor pro hráče, kteří toho doposud tolik neodehráli. Chtěli jsme je vidět v ostřejším zápase. Naopak některé změny byly vynucené, protože nás trápí stále pozice stopera,“ začal úvodem trenér Petr Slončík.

Komentář zápasu shrnul do pár vět. ,,Soupeř byl po celou dobu více na míči. My jsme nepracovali dobře v útoku při napadání, z toho pak plynulo držení balonu domácích. Celkově byť zápas působil unaveným, utahaným dojmem, nemělo to moc tempo, tak šance byly k vidění na obou stranách. Jak u nás, tak u soupeře byly okénka v obraně, takže klidně v základní hrací době mohly vyhrát obě mužstva. Těsně před koncem jsme postupovali sami na domácího brankáře, ale ten nás vychytal,“ povídá rozmrzele kouč s tím, že jeho tým si tak prodloužil zápas. ,,Je to škoda, protože program je náročný a prodloužení bolí. Sice to nebylo úplně ideální, ale bereme to jak to je. Bohužel jsme dostali dva rychlé slepené góly a ty rozhodly o výsledku.“

Po velmi pěkné loňské jízdě, kdy nás zastavil až ligový Zlín jsme nyní vypadli v prvním kole. ,,Je to samozřejmě zklamání, ale vzhledem k okolnostem během celé přípravy to musíme brát tak, jak to je. Je to realita a příští rok se pokusíme o lepší výsledek a hlavně znovu přivést do Slavičína tým zvučného jména,“ má jasno trenér Petr Slončík.

Napsali o nás

TVD Slavičín vypadl v Mol Cupu, ve Valašském Meziříčí nezvládl nastavení – zlinsky.denik.cz

Valmez udolal Slavičín v prodloužení a v MOL Cupu slaví postup – valassky.denik.cz