Z půdy béčka Slovácka jsme si odvezli deset branek!

/Slovácko/ Rychle zapomenout! Slavičínští sehráli velmi nepovedený zápas na půdě béčka Slovácka. Deset branek v naší síti mluví za vše. Nyní musí kluci přepnout a nachystat se na nedělní derby v předkole poháru MOL Cup proti Nevšové.

10:0 (3:0)

FC TVD Slavičín
Sestava
1. poločas: Vypušťák – Goňa, Kalus, T. Švach, Mezírka – L. Šebák, Horáček, Šťastný, Juřica, Bartoš – Kořenek
Střídali: Kuja, Dobiáš, Žůrek, Salajka, Fojtů

Pozápasový komentář

Před zápasem trenér Petr Slončík nečekal ani v nejhorší noční můře, že utkání může dopadnout tak vysokým rozdílem, ale popořadě. ,,Neočekával jsem, že bychom si jeli pro jasné vítězství na půdu béčka Slovácka, protože máme rozbitou sestavu. Tlačí nás bota ve středu hřiště a na stoperech, takže mi bylo jasné, že bez stěžejních hráčů to nebude úplně jednoduché,“ začal s hodnocením.

,,Třicet minut prvního poločasu bylo v pořádku. Vytvořily jsme si dvě tři šance, ale pak se nám zranil stoper. Museli jsme to zpřeházet a první branku jsme dostali při ošetřování dalšího hráče. Během 5 minut jsme dostali tři góly a tam se to trochu zlomilo,“ popsal první půli a pokračoval s hororovou druhou. ,,Soupeř měl kvalitu, vyměnil dvě jedenáctky a o to to bylo pro nás těžší. Zranili se nám další tři hráči, takže jsme to dohrávali všelijak. Závěr byl hodně divoký, ale k výslednému skóre by se hráči měli postavit jinak. Tak by to nešlo. Připomněli jsme si, kudy cesta nevede,“ má jasno.

Mančaft sužují zranění. Poohlédne se trenér po nějaké nové tváři? ,,Momentálně nám chybí pět hráčů, takže možná se budeme muset někde poohlédnout. Necháme tomu volný průběh.“