Mladší přípravka v okleštěné sestavě sahala po medailích na turnaji v Bojkovicích

/Bojkovice/ Mladší přípravka se zúčastnila kvalitního 8. ročníku mezinárodního turnaje přípravek – Memoriál Jaromíra Krejčiříka. Kluci i v okleštěné sestavě sahali po medailích, což se sice nakonec nepodařilo, ale i tak zanechali skvělý dojem. Jen tak dál!

Úvod

Mladší přípravka se 22.6.2019 zúčastnila kvalitně obsazeného turnaje v Bojkovicích. Za účasti celků z Fastavu Zlín, Trenčína, Uh. Brodu, Brumova, Hluku, Bojkovic(A,B) a FC TVD Slavičín se konal 8. ročník mezinárodního turnaje přípravek – Memoriál Jaromíra Krejčiříka.

Sestava

Šimon Medvěd v bráně, Jan Valenta, David Ruman, Jakub Martinec, Adam Liška, Adam Ptáček, Jan Žák, Oliver Überall, Oskar Überal, Martin Both

Komentář a hodnocení

Naši kluci se v základní skupině potkali s celky z Bojkovic(A), Trenčína a Hluku. První zápas se silným domácím A týmem Bojkovic zvládli kluci bravurně a po soustředěném výkonu zaslouženě vyhráli 3:1.
Góly: David Ruman, Adam Ptáček a Oliver Überall

S respektem jsme přistoupili k druhému utkání s Trenčínem, který v prvním souběžném utkání rozdrtil přípravku Hluku 9:1. Kluci však v tomhle utkání od začátku nenechali nikoho na pochybách a s přehledem celek z Trenčína převálcovali 8:2.
Góly: David Ruman 3, Jakub Martinec 2, Both Martin 2 a Oliver Überall

V posledním utkání základní skupiny s celkem Hluku dostali více prostoru mladší kluci, přesto naši ostřílení borci s méně častým pobytem na hřišti tvrdě ztrestali soupeře a vyhráli vysoko 11:2.
Góly: David Ruman 5, Martin Both 3, Jakub Martinec 2, Oliver Überall

Kluci vyhráli skupinu rozdílem třídy a vyhlíželi soupeře pro semifinále. Tam se našim klukům postavil silný tým Fastavu Zlín. Naši začali velice dobře, soupeře dobře napadali, dostali se do vedení. Soupeř byl však vyrovnaný a v protiútocích velmi nebezpečný. Otočil průběh zápasu a i přes závěrečný tlak i šance naši borci nedokázali srovnat a prohráli těsně 2:3.
Góly: Martin Both a Oliver Überall

Motivací pro kluky byl i přes nezdar v semifinále boj o třetí místo, ve kterém se střetli se svým tradičním soupeřem z Uherského Brodu. Kluci vstoupili do utkání dobře, kdy se ujali dvoubrankového vedení, bohužel Uherský Brod však předvedl své kvality a utkání otočil. I přes bojovný výkon však kluci nedokázali zareagovat a boj o 3tí místo prohráli 3:6.
Góly: David Ruman, Jakub Martinec a Oliver Überall

Kluci odehráli 5 utkání. Hráli s chutí, bojovali a zanechali velmi dobrý dojem. Sahali po finále, kde by se střetli s Bojkovicema – pozdějším vítězem, kterého v základní skupině porazili. Prožili pěkné dopoledne na kvalitním turnaji a i přes absenci medailí můžou být se svým výkonem právem spokojení. Dík patří organizátorům i rodičům, kteří přijeli a mladé fotbalisty podpořili.

trenér Dalibor Majc

Fotogalerie