Starší přípravka se zúčastnila XIII. Fest CUPU 2019

S odstupem času jsme si pro vás připravili report ze zlínského turnaje. Naši hráči starší přípravky FC TVD Slavičín se v pátek 24.5.2019 zúčastnili fotbalového turnaje starších přípravek XIII. Fest CUP 2019 a nevedli si vůbec zle!

Úvod

Za krásného slunečného počasí se na Vršavě utkalo 10 týmů ve dvou základních skupinách. My jsme byli nalosováni do skupiny A s týmy FŠ SK Louky, FC FASTAV Zlín, FC Vsetín a FK Dubnica nad Váhom. Ve skupině B se zúčastnili turnaje FC Baník Ostrava, FK Lokomotiva Trnava, SK Jaroslavice, SK Zlín 1931 a FC FASTAV Zlín II.

Sestava

Dominik Fojtů, Tobias Križko, Robin Cuřín, Tomáš Homola, Jan Lukáš, Jan Milička, Ondřej Liška, Šimon Ptáček, Jakub Šustek, Lukáš Rak, Jakub Boráň, David Ruman, Adam Ptáček

Komentář a hodnocení

V prvním zápase jsme nastoupili proti FŠ SK Louky a tohoto soupeře jsme jasně přehráli 8:1. Pak jsme se utkali s hráči domácího týmu FC FASTAV Zlín a v tomto utkání jsme po velmi dobře odvedené práci hlavně v obraně, svedli vyrovnanou hru s radostnějším závěrem pro nás a vyhráli 3:2. Dále nás čekal soupeř ze Vsetína, kterého naši hráči porazili 3:1. V posledním utkání základní skupiny nás čekal soupeř ze Slovenska FK Dubnica nad Váhom, se kterým jsme prohráli 1:4.

Do play off jsme šli ze druhého místa ve skupině proti FC FASTAV Zlín II. Na tento zápas jsme dlouho čekali a pauza se negativně na našem výkonu projevila. Fastav po třech minutách utkání vedl o dvě branky a utkání nakonec skončilo ve prospěch soupeře 1:4. Tímto zápasem se nám rozplynul sen zahrát si proti Baníku Ostrava o první místo v turnaji a hráli jsme pouze o 5té místo, které kluci vybojovali výsledkem 6:1 proti FŠ SK Louky. Turnaj ovládli mladí fotbalisté FC Baníku Ostrava.

Závěrem patří velké díky rodičům za hlasité fandění a obrovskou podporu našich mladých fotbalistů.

trenéři Petr Cuřín a Petr Lukáš

Fotogalerie