Dorost zakončil sezonu prohrou v Uherském Brodě

/Uh. Brod/ K poslednímu zápasu letošního ročníku Krajského přeboru jsme zajížděli na půdu soupeře z Uherského Brodu. Celý zápas nám hrubě nevyšel a my se tak se sezonou rozloučili vysokou prohrou.

8:1 (3:1)

FC TVD Slavičín
Branky: Staněk
Sestava: Böhm – Miklas, Dobiáš, Bařinka, Hrabina – Šoman, Svoboda,Janků, Staněk – Hyžík, Bor

Zápasový komentář

I když se hrálo za úmorného vedra, domácí na nás vletěli jako uragán. Prakticky hned z rozehry jsme dostali úvodní branku, pak ještě do půlhodiny další dvě a na ukazateli svítilo hrozivých 3:0. Poté snížil na poločasový výsledek Staněk svým devátým gólem v soutěži na 1:3.

Druhá půle byla pro naše kluky jako z hororu. Začali jsme sice aktivněji, nicméně branky stříleli už jen domácí. Postupně skóre navýšili o dalších pět branek a zápas proměnili v exibici. Nebýt skvělých zákroků neúnavně chytajícího M. Böhma, zápas skončil daleko vyšším rozdílem.

Pozápasový komentář

,,Bohužel i toto se stává. Kluci vědomi si toho, že se jedná o poslední soutěžní zápas, k němu nepřistoupili koncentrovaně. Trochu mi to připomnělo náš zápas ze středy, kdy taky padlo celkově 10 branek. Tentokrát jsme však tahali za kratší konec my,“ zhodnotil nedělní vystoupení svých svěřenců trenér Michal Švach.