V Ústí jsme si zajistili mistrovský titul!!

/Ústí/ Je to tam! Přesně po deseti letech jsme stali znovu mistry divize E. Zápas proti poslednímu Ústí jsme od začátku kontrolovali a v poločase vedli o tři branky. Ve druhé půli se zápas již víceméně dohrával a my tak dokráčeli ke třem bodům, které pro nás znamenali jistý titul v divizi!!

2:4 (0:3)

FC TVD Slavičín
Branky: L. Šebák, B. Fojtík, Juřica, P. Švach
Sestava: Vypušťák – Goňa, B. Fojtík, T. Švach, Kocián – L. Šebák, Kalus, Horáček, P. Švach, Juřica – Kořenek
Střídali: Salajka, Fojtů, Šťastný

Pozápasový komentář

,,V prvním poločase to bylo z naší strany v pořádku. Dali jsme tři branky, nastřelili dvě tyčky a jednou neproměnili samostatný nájezd na domácího brankáře, takže si myslím, že jsme zcela zaslouženě o poločase vedli,“ shrnul první půli trenér Petr Slončík.

,,O poločase jsme hlavně řešili jak ještě naši hru zlepšit, co se týče kombinace a řešení náběhových situací. Ohledně koncentrace jsem upozorňoval hlavně před zápasem, ale ta byla v pořádku,“ popsal trenér poločasovou debatu a pokračuje s hodnocením druhé půle. ,,Ve druhém poločase jsme vyrobili dvě chyby, ze kterých nás soupeř potrestal. Vše to začalo chybnou rozehrávkou, domácím jsme nabídli standardní situaci, ze které vstřelili branku a díky tomu ožili. Ústí to rozhodně nezabalilo, pracovali dále, byli nepříjemní, agresivní, běhaví, ale my si výsledek zkušeně pohlídali. Ke konci jsme navýšili skóre a soupeř ještě dokázal brankou v závěru výsledek kosmeticky upravit,“ uzavřel své zápasové hodnocení.

Napsali o nás

Valaši vítězi divize E bez oslav. O postupu Slavičína se rozhodne v úterý – zlinsky.denik.cz

Slavičín v Ústí potvrdil titul, Sokol sestup – hranicky.denik.cz

Společné foto po Ústí