Z Halenkova si béčko přivezlo tři body a dva zraněné hráče

/Halenkov/ V dalším utkání soutěže naše rezerva zavítala do Halenkova. Hrálo se za slunečného počasí na velmi dobře upravené travnaté ploše a před slušnou diváckou kulisou.

1:3 (0:1)

FC TVD Slavičín
Branky: 2xL. Šebák, B. Fojtík
Sestava: Kuja – O. Šebák, Zámečník(ZL), B. Fojtík, Salajka – L. Šebák, M. Švach, Šťastný, Bartoš – Fojtů, Kořenek
Střídali: Miklas, Blažek, Šmotek, Both, Staněk

Zápasový komentář

Hosté začali aktivně, ale nemohli se prosadit přes dobře organizovanou obranu domácích, kteří naopak několikrát nebezpečně kontrovali a dali tak vyniknout hostujícímu brankáři. Až těsně před poločasem se hostům podařilo vstřelit vedoucí branku.

Po vyrovnaném prvním poločase se ve druhé půli opět hra přelévala od jedné šestnáctky po druhou a byli to opět hosté, kteří tentokrát zužitkovali standardní situaci a zvýšili na 0:2. Tento stav však nevydržel dlouho a domácí zaslouženě snížili na 1:2. Domácím však v závěru chyběly síly, kdy Slavičín potvrdil vedení na 1:3 a v klidu dovedl vítězství do konce.

Pozápasový komentář

,,Do utkání jsme vstupovali s cílem bodovat a od počátku nastoupili s odhodláním a chutí. Domácí však velmi dobře kontrolovali střed hřiště, a tak jsme se snažili po stranách, všechny centry však posbírali zkušení stopeři. Až ve 41. minutě se individuálně prosadil Kořenek a naservíroval gólovou přihrávku L. Šebákovi, který otevřel skóre utkání na 0:1. Na začátku druhé půle jsme zažili těžké chvilky, když se zranil nejdříve Dan Šťastný a hned po něm Ondra Šebák. Střídající Blažek s Miklasem však hru zpestřili a výsledkem bylo zvýšení po rohu opět L. Šebákem. Trochu jsme polevili a domácí toho okamžitě využili ke snížení a zdramatizování, ale následným trojím střídáním jsme hru ještě oživili a vyčerpaní domácí již nenašli sílu na kontr. V závěru jsme potvrdili výhru šťastnou střelou B. Fojtíka,“ zhodnotil vítězný zápas trenér Jiří Váňa.